Više sreće drugi put i samo hrabro naprijed!

Marino pjeva od malih nogu, a to se nastavilo i do danas jer svako malo u društvu zapjeva i zabavi cijelu ekipu. Po prirodi je sramežljiv i nema velikih nastupa u nogama, ali vidi da društvo pozitivno reagira na njegovu „pismu“.

Najljepše mu je pjevanjem uveseljavati druge pa i samog sebe. Čak i kad mu nije do pjevanja, kaže, to jednostavno ide samo od sebe. Na Supertalent ga je prijavila majka i najbitnije mu je bilo ispuniti očekivanja obitelji. Tik pred izlazak na pozornicu priznao je da trema radi svoje.

Prvi taktovi pjesme „Ti si mi u krvi“ Zdravka Čolića iznenadili su žiri, a Maja je njegov izbor ocijenila kao vrlo ambiciozan. Tako je Marino i počeo pa se na početku nije dalo naslutiti da će se pjesma drugačije interpretirati.

Kad su na red došli visoki tonovi do izražaja je došla i Marinova trema te je grešaka bilo sve više. Članovi žirija zaredali su crvene gumbove, a Marino je bio sve nesigurniji i počeo je čak popravljati hlače. Na tu situaciju osvrnula se Maja i dala životne savjete iz svoje bogate karijere.

„Tak' si simpatičan i veseo i netko tko izabere pjevati Čolića 'Ti si mi u krvi' kao ono…sad će pomesti… Jer ne pada ti na pamet da pjevaš Čolića ako ne pjevaš bar jednako dobro što je uistinu teško. A ti si došao tu – e malo san tu sija, malo smo popili, pa ćemo otpivat. Jesi lud, pa ne možeš pjevati 'Ti si mi u krvi' ako nisi spreman za 'Ti si mi u krvi'! Ne ide Marino, ne ide prijatelju“, poručila je.

Zatim je slikovito objasnila i na svom primjeru: „Moraš isto malo scenski poraditi. Pa kakvo popravljanje gaća, hlača?! Pa meni nekad kosa visi, trepavica mi otišla, puk'o mi nokat, raspala se u paramparčad. Ali ja ono ajmoo… nije mi ništa. Glumi! Kad ti je loše – dobro ti je, kad te zub boli – ne boli te ništa. Nema raspadanja kad si na pozornici! Je li jasno? Jasno je!“

Ne samo da je Maja ovim govorom ohrabrila Marina za daljnje pjevanje i život, nego je u zanosu dobro nasmijala žiri i publiku. Trema je nadvladala simpatičnost i talent, ali zato je Marino dobio tako vrijedne savjete.

Marino Marušić 29-godišnji je veseljak koji pjeva od malih nogu. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju