Vesela i vrckava Maja Šuput okušala se u potpuno novoj i drugačijoj ulozi.

Ove nedjelje na malim ekranima gledat ćemo Maju Šuput kao članicu žirija megapopularnog Supertalenta.

''Biti u žiriju Supertalenta jedno je od ostvarenja mojih želja. Uvijek sam si to priželjkivala, iako nisam znala tko su ostali članovi žirija. Kada sam došla na snimanje i vidjela ovu fantastičnu trojku koju čine Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman oduševila sam se'', komentirala je Maja

''Energija koja se događa među nama neprocjenjiva je. Nekad se porječkamo jer smo karakterno vrlo različiti, ali kada se kamere ugase to je potpuno druga priča. Doslovno kao da sam našla dva muža i sestru. Ovo su ozbiljna dva komada!'' rekla je Maja aludirajući na Janka i Davora te dodala: ''Martinu i mene veže stara ljubav od snimanja showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pa sam znala što očekivati i što nas čeka u zajedničkom radu''.

Upravo će oni odlučivati o sudbini kandidata koji su se prijavili na Supertalent i čije ćemo izvedbe imati priliku gledati na Novoj TV. Kandidati su raznoliki pa ćemo tako imati priliku vidjeti pjevače, svirače, zabavljače, razbijače kokosa, hipnotizere, mađioničare… Široka je lepeza osebujnih talenata.

Svi će oni morati stati pred naš žiri i čuti komentare, bilo pozitivne, bilo negativne. ''Reakcija publike i reakcija žirija na mene ne djeluje. Oslanjam se samo na ono što vidim, na ono što me takne, na ono što ja nakon 20 godina karijere mogu reći da je dobro ili nije.'', rekla je Maja koja se ozbiljno prihvatila svoje nove uloge. Veselimo se čuti Majine, ali i komentare ostalih članova žirija kao i vidjeti sve talente naših natjecatelja.

 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram You Tube stranicama.Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju