Maju frustrira Silvio!

Maju Bajamić javnost zna kao pjevačicu, a sada je u showu 'Farma More i Maslina' pokazala i niz drugih talenata.



Kako su ovoga tjedna farmeri podijeljeni u dva tima te svaki ima svoj zadatak koji mora izvršiti, Maja je poprilično nabrijana glede izgradnje sjenice što je dopalo njezin tim. ''Miješa mi se ludilo, frustracija i želja da pobijedimo'' kazala je Maja ne skrivajući svoju ambiciju. Prethodnog dana, iz takta ju je izbacila Andrijana koja je kazala kako nije za takve fizičke radove te se povukla u kuhinju, a danas joj je na žulj stao Silvio. ''Dame i gospodo, muškarac 21. stoljeća - drži kanticu, a žena pravi cement!'' uzviknula je Maja aludirajući na Silvija i sebe, dok je Andrijana kroz šalu kazala kako je pravi muškarac uvijek podrška svojoj ženi.



Da je Maja najozbiljnije shvatila zadatak te da se najviše trudi, čak i u teškim fizičkim poslovima, primijetili su i ostali farmeri. ''Najjača žena u našem timu je definitivno Maja, a najjači muškarac, ili Sale ili ja. Da je nešto i nemoguće za napraviti, ona je nabrijana da će uspjeti'' komentirao je Silvio.



Kako teku radovi kod oba tima te hoće li trud biti uzet kao mjerilo za odabir prvog duelista, ne propustite doznati već u večerašnjoj epizodi showa! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju