Maja je prva duelistica.

U devetom eliminacijskom tjednu Maja je dobila pet šibica, a Ozren tri te je tako Maja postala prva duelistica.



Prije odabira Ozren je mislio kako će on dobiti najviše šibica te je to malo i priželjkivao. „Ja danas očekujem da ću dobiti najviše šibica. Nekako bih se tamo malo odmorio.“. Čini se kako je Štefičina šibica poljuljala cijelu situaciju jer je sada odabir drugog dueliste u Majinim rukama, a Kristinini planovi su se pomrsili.



Maja je iz kućice za sluge i sluškinje preselila stvari u duelističku kućicu. Kristina ju je zamolila da nju odabere za drugu duelisticu, no Maja je rekla da nikome ne želi ništa obećati te da nikome neće reći koga će odabrati sve do odabira drugog dueliste. Kristina je iznervirana cijelom situacijom pustila i suzu te Jurici i Ozrenu rekla: „Ako želiš imunitet, eto ti imunitet, samo me izaberi!“.



„Zadovoljna sam jer sam ja postala prvi duelist. To sam na neki način i htjela.“, rekla je Maja te dodala: „Čekat ću sutra trenutak dok ne uđem u kuću s Drelom i onda ću reći svoju konačnu odluku jer meni se isto na neki način ide doma, a i ostaje mi se i bori mi se, pa ću razmisliti malo više.“. Koju odluku će donijeti Maja ne propustite doznati u sutrašnjoj epizodi Farme!



Pogledajte kako su farmeri proveli dan: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju