Hit proizvod druge sezone projekta ''Startaj Hrvatska'' je Nutty BARica Maje Fertalić. BARica je tako ušla u sve SPAR i INTERSPAR trgovine u Hrvatskoj, kako na posebne plave police, tako i na redovne police odjela zdrave prehrane.

BARice su srca i nepca kupaca osvojila jako brzo, a sada stiže vijest da iz domaće proizvodnje branda Nutty by Maja stižu nove ukusne i zdrave pločice. U ekipu BARica sada stiže novi okus – MISS O koja očarava svojim okusom i sastavom, u kojem glavnu ulogu imaju organski kakao i komadići hrskave sušene naranče.
Uz već poznate sastojke MISS O također sadrži komadiće sušene naranče koje proizvodi FRU CHEF, još jedan domaći brand i sudionik projekta Startaj Hrvatska. S

Sve Nutty BARice nositelj su žig Živjeti zdravo, čime se potvrđuje njihova nutritivna izvrsnost, a BARice Vegan i Chiarin tanjurić nose i oznaku Vegan. Osim toga, BARica Chiarin tanjurić nastala je u suradnju s poznatom cheficom i food blogericom Nastasjom Chiarom Petrić, a koja u svom sastavu ima datulje zbog koje je djeca posebno vole.

Podsjetimo, Nutty by Maja hrvatski je brand nastao 2020. godine, kada je njegova osnivačica Maja Fertalić zbog dijagnoze Multiple skleroze odlučila u potpunosti promijeniti prehranu, te osmislila BARice, nutritivno bogate, ukusne i zdrave pločice, bez rafiniranih šećera, soli i palminog ulja, koje već na omotu transparentno komuniciraju sve svoje sastojke.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju