Maja, Marko i Helena u drugom dijelu večeri plesali su lyrical.

Nama se vraća mentorica našeg popularnog gradonačelnika Zurovca koji ih je prije nastupa ohrabrio. Dolaze nam Maja, Marko i Helena. S dva mentora Maji je zabavnije, kaže da su oboje čarobnjaci i da je spoj baš odličan. Interpretacija i emocija koja izlazi u lyricalu u ovom showu je najposebnija, istaknuo je Marko. U ovom triju pokazat će ljudima jedan period života kad si sam i kad ti je teško, kad trebaš nekoga tko će te spasiti. Prikazat će Majinu borbu koja joj je na kraju spasila život. 

"To je vrsta plesa gdje se na najljepši način može ispričati jako emotivna priča, a kad se s tim poklopi i životna priča... Super mi je da si baš ti poručila da treba biti hrabar i ići dalje i posebno mi je drago da si to kroz ples poručila", istaknula je Larisa.

"I onda kad je priča jako osobna, to zna biti riskantno, gdje te taj osječaj može izbaciti iz balansa. Ovdje se to nije dogodilo. Bravo", poručio je Igor.

"Autor ove pjesme nije imao nikakve izglede pobijediti na Euroviziji, ali je pobijedio. To mi je cijelo vrijeme bilo na pameti", istaknula je Franka.

"Izuzetno mi se svidjela koreografija i cijela priča koja je vrlo jasno ispričana. Kada se gleda neka koreografija jako je bitno znati što se htjelo reći. Ja bih volio da tu emociju uvijek izneseš van da je i malo dijete može razumjeti. Ja bih želio još tu sitnicu od tebe", zaključio je Marko.

Osvojili su 36 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju