U sedmoj su emisiji Maja i Marko plesali jive.

Oni su uporni i vraćaju se jači nego ikad. Prošle nedjelje voda im je skoro došla do grla u eliminaciji. Prošle sezone kad je Maja bila gošća plesala je jive, stoga je Pedro u ovoj emisiji poželio to vidjeti ponovo. Pokazali su koliko se dobro zabavljaju kroz tjedan na probama.  

"Mislim da ti jako voliš ovaj ples i taj ples jako tebe voli. Dogodila se ta greškica i ti si sportski nastavila kao da se ništa nije dogodilo. Bravo!", poručila je Franka.

"Ja bih se htio vratiti na onaj showgirl pristup. Ti si vodila igru od početka skroz do ovog dijela kad si to pokazala. Samo su okreti pred kraj bili bez balansa, ali sve u svemu jako dobar jive", istaknuo je Igor.

"Ti sve riješiš kao podmazano, ali se onda dogode neke stvari koje u široj slici poremete stvari. Gubila si balans i ritam, pa bi te malo trebalo poštimati da budeš točna kao švicarski sat", zaključio je Marko.

Osvojili su od žirija 30 bodova.

 

Prisjetimo se, prošle nedjelje na plesni podij donijeli su nam svemirski slowfox. "Meni je drago da smo vidjeli ovako nježnu tvoju stranu, a opet jaku. Meni je ovo jedna od tvojih boljih izvedbi", poručila je Franka. Dobili su 38 bodova od žirija i publike.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju