Za ples iskupljenja Maja i Marko odabrali su paso doble.

Naša sljedeća zvijezda je čudo neviđeno, a njezina životna priča svima izaziva suze. Na probama im se ovaj tjedan pridružio Igor Barberić te im za ples iskupljenja odabrao paso doble. U ovom plesu oni žele prikazati Maju kao kamatarku koja je strašna i utjeruje dugove.

"Utjerivanje imaginarnih dugoca se isplatilo. Jako dobro si navigirala, kako si ušla u to, paso koji rastao, igrala si se sa cijelim tim trenutkom, definitivno showgirl!", komentirao je Igor.

"Super si uspjela to, uspjela u to da iz hladne kraljice uđeš u paso doble. Jedan drugačiji paso, a mi volimo različitosti. Sve u svemu jako, jako dobro, velik pomak od prošlog", poručila je Franka.

"Meni se svidio taj humor i satira koji ste dodali. Malo je bilo nesigurno na početku, ali jako mi se svidjelo da ste imali dobar odnos koji je bio jako dobro odigran", istaknula je Larisa.

"Sama kretnja mi se dosta sviđala, bili ste fluidni i prošli ste kroz cijeli plesni podij. Jako, jako dobro", zaključio je Igor.

Od žirija su osvojili 36 bodova.

 

Prošloga tjedna Maja i Marko plesali su veselu sambu i za nju od žirija osvojili 34 boda. "Ti si jedno čudo neviđeno ako se mene pita. Ovako otplesati sambu energetski i mehanički i to bez noge. Pokazala si karakter i hrabrost, s druge strane nedostajala mi je mekoća i povezanost s partnerom. To je ono što nedostaje da bi bilo savršeno", istaknuo je Marko. U drugom dijelu emisije uz Helenu Janjušević i lyrical svima su rastopili srca, a od žirija osvojili 36 bodova.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju