Maja i Marko u osmoj emisiji plesali su rumbu.

Trening, trening i još jednom trening je stil našeg sljedećeg para. Oni vole komentirati žiri baš kao što žiri njih komentira, a oni su Maja i Marko. Jako im je drago što su ostali u showu, a Marko nije spavao zbog plesa kojeg izvode večeras. 

"Mislim da sad svi napokon možemo odahnuti, i mi i vi, jer napravili ste promjenu, dali ste sve od sebe. Napokon se vidjela kemija koju imate, tehnika koju imate. Napokon se dogodio tvoj ples!", oduševljena je bila Larisa.

"Super otplesano, danas je tebi lice reagiralo na pokret. Samo bih htio da to osvijestiš i bilo je jako dobro", istaknuo je Igor.

"Majo koji si ti fighter. Čekali smo te, čekali i napokon dočekali večeras. Tako mi je drago da si ovako otplesala i da si pokazala da si s pravom tu", poručila je Franka.

"Vidim da si ovaj tjedan bila na finom uštimavanju. Otplesano vrlo spretno, pohvale mentoru. Vrlo dinamično, ali ti si uspjela sve to dobro odraditi. Ja ću ovom prilikom izazvati svoju partnericu s desne strane na malu demonstraciju kako se u paru moramo odnositi prema partneru", započeo je Marko i s Frankom pokazao stil rumbe. Od žirija su osvojili 37 bodova. 

 

Prisjetimo se, u prošloj emisiji Maja i Marko izveli su vrckavi jive za koji su od žirija osvojili 30 bodova. "Ja bih se htio vratiti na onaj showgirl pristup. Ti si vodila igru od početka skroz do ovog dijela kad si to pokazala. Samo su okreti pred kraj bili bez balansa, ali sve u svemu jako dobar jive", istaknuo je Igor nakon nastupa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju