U devetoj emisiji Maja i Marko izveli su valcer.

Prošli tjedan im se dogodila fenomenalna emisija i sad to žele potvrditi. Maja i Marko žele prikazati cijelo povjerenje koje imaju u svom odnosu. 

"Meni se zapravo svidjelo zato što je bilo lijepo, romantično, kontrolirano i zapravo ta kontrola te sprječavala da zasjajiš u punom sjaju. Nekad se čovjek treba baciti na glavu pa kud puklo da puklo, sljedeći put želim da se dogodi šta se dogodi", poželio je Marko.

"Ne bih se složila s Cibocijem. Mislim da vam ta razlika u visini o kojoj se stalno priča nije otežala, bilo je jako atraktivno. Drago mi je da si ti došla i pokazala na podiju da se ne šališ i da si showgirl", poručila je Franka.

"Mislim da se baš jesi dala i da si zbog toga gubila balans ponekad. Ali taj showgril moment je sad jako dobar i povezan, ovo je bilo jako dobro", zaključio je Igor.

"Mislim da ste stvarno pokazali i potvrdili prošlu emisiju, prošli put se dogodio otvaranje, a sad se dogodilo Majino osvajanje", zaključila je Larisa. Od žirija su osovjili 33 boda.

 

Prošle nedjelje Maja i Marko izveli su dojmljivu rumbu. "Mislim da sad svi napokon možemo odahnuti, i mi i vi, jer napravili ste promjenu, dali ste sve od sebe. Napokon se vidjela kemija koju imate, tehnika koju imate. Napokon se dogodio tvoj ples!", nastupom je oduševljena bila Larisa. Od žirija su osvojili 37 bodova te u plesnom maratonu još dodatnih tri boda.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju