Maja i Marko u prvom su dijelu emisije izveli sambu.

Iz nedjelje u nedjelju u ovoj zvijezdi budi se prava zvjer. Oni su vrlo popularni i oni su Maja i Marko. Jako su zadovoljni prošlim nastupom iako to ocjene žirija to nisu pratile. Ove nedjelje plešu sambu, a već je nekoliko parova završio svoj plesni put upravo na sambi. Da skinu taj urok sambe potražili su djetelinu s četiri lista. Maja ju je i našla!

"Ti si jedno čudo neviđeno ako se mene pita. Ovako otplesati sambu energetski i mehanički i to bez noge. Pokazala si karakter i hrabrost, s druge strane nedostajala mi je mekoća i povezanost s partnerom. To je ono što nedostaje da bi bilo savršeno", istaknuo je Marko.

"Kao da je malo falilo samo tog safta. Sve u svemu, taj tvoj fokus je stvarno fenomenalan. Ti si se toliko oslobodila i opustila. Držim fige čvrsto da skinete urok sambe", poručila je Franka.

"Meni je stvarno super da se dogodilo to da plešeš i da je sve živo. Jako volim to gledati", istaknuo je Igor.

"Ja sam sigurna da će vam taj kostim donijeti sreću kao ona djetelina. Ono što mi se svidjela je oštrina i izražaj s kojom si plesala. Ono što mi se manje svidjelo je što je nedostajalo tog zajedničkog dijela. Ali to su sad takve nijanse. Sve u svemu super", zaključila je Larisa. 

Od žirija su osvojili 34 boda.

Da je povjerenje ključ njihovog plesnog puta Maja i Marko pokazali su prošli tjedan. Izveli su valcer i za njega od žirija osvojili 33 boda. "Ne bih se složila s Cibocijem. Mislim da vam ta razlika u visini o kojoj se stalno priča nije otežala, bilo je jako atraktivno. Drago mi je da si ti došla i pokazala na podiju da se ne šališ i da si showgirl", poručila je Franka. Bitka parova suočila ih je s Franom i Gabrielom, koji su u duelu odnijeli pobjedu s tri glasa žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju