U četvrtoj emisiji Maja i Marko plesali su quickstep.

Dolazi nam zvijezda koja od prve epizode cilja jako visoko. Maja smatra da je svaka situacija u životu rješiva i da iz svake situacije možemo izvući najbolje pa nastaviti dalje. Kroz Markove plesne radionice Maja je bila najmotiviranija u skupini i postali su prijatelji puno prije showa.  

"Dok plešete quickstep dolazi do nesinkroniziranosti između vas dvoje, no ono što je fascinantno kad radite puno teže elemente onda to svladavaš besprijekorno. Pa bi trebala malo još na tome poraditi", komentirao je Marko.

"Divno je gledati vas kako se slažete. Vidi se da si sportašica i naučiš vjerno te korake. Ovo je show i potrebno nam je i da uživaš u svemu ovome, a večeras si to imala", istaknula je Franka.

"Ja bih se nadovezao na Franku, imala si to, ali po meni se to budi. Jedini tvoj zadatak ovdje je da postaneš showgirl", poručio je Igor.

"Mislim da ne bi bili takvi komentari da ne smatraju da ti to možeš. Krenula si jako visoko, jako dobro funkcionirate, mislim da je ovo bilo veselo, elastično, meni je ovo bilo super danas", zaključila je Larisa.

 

Maja i Marko prošle nedjelje plesali su jazz za koji su od žirija osvojili 27 bodova. „Svaki pokret koji napraviš gornjim dijelom tijela on mora biti s nekom emotivnom porukom, a u tom dijelu si malo slabija. To moraš poraditi za sljedeći puta, a što se tiče sinkroniziranosti tu ste pravi par“, istaknuo je Marko Ciboci.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju