Nakon fenomenalnog nastupa, ovacija i prekrasnih komentara Maja Bajamić pobijedila je kao legendarni Michael Jackson, a s nama je podijelila iskustva i emocije.

''On je veliki čovjek i umjetnik. Puno me potakao u glazbenom i scenskom razvoju. Njegov svaki pokret izlazi i boli i toliko je savršen da je to zastrašujuće'', odmah je započela Maja Bajamić oduševljena što je dobila transformaciju u Michael Jacksona s kojom je pobijedila.

Kako nam je rekla sjedinila se s njegovim iskustvom što je rezultiralo je takvom eksplozijom energije i emocije da, kako kaže, nastupa se ne sjeća

''Nikada do sada nisam dobila takve ovacije, a ja nisam znala što se dogodilo. Bila sam opijena osjećajem adrenalina, naboja i ljubavi'', ispričala je Maja.

Obzirom na to da je imala težak vokalni zadatak, ali jednako tako nimalo jednostavnu koreografiju prepričala je što joj se sve događalo pred ulazak u lift.

''Prije samog izlaska na pozornicu tri sam puta išla ponoviti upad u pjesmu i niti jednom mi nije uspjelo. Ne mogu opisati koja je to bila panika. Kad izađeš s toliko kaosa na stage budeš najbolji. Tako mi je uvijek kad je najgore iz mene izađe najveća energija''.

Kaže da je izvela pokrete koje na plesnim probama nikada nije uspjela izvesti, a čak su je i plesači pitali što je to bilo i čestitali su joj.

''S Michael Jacksonom nisam očekivala pobjedu. Jako sam ponosna i izuzetno mi znači ova pobjeda, a i veliko je priznanje. Doživjela sam je kao neku potvrdu rada na sebi'', zaključila je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju