Maja Bajamić pobjednica je finalne emisije pete sezone najgledanijeg zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'!

Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme 'All That Jazz' kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago oduševila je žiri i natjecatelje te pokupila najviši broj bodova.

Pobjednica sezone Maja Bajamić imala je čast odabrati kome će Nova TV donirati glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna, a odlučila se za udrugu MS TIM Hrvatska koja pomaže ljudima oboljelima od multiple skleroze.

Čitava ova sezona je bila demonstracija tvoje sile. Ovo je dostojno izvedbe Chicaga na bilo kojoj svjetskoj pozornici. Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu!“, oduševljeno je rekao Kedžo nakon Majine spektakularne izvedbe.

„Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast!“, pohvalama se pridružio Saša. Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone. „Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici“, nastavila ju je hvaliti Nives. „Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu“, zaključio je Petreković.

Drugoplasirana je u ocjenama žirija i natjecatelja bila Katarina Baban, koja je u finalnoj emisiji pjevala pjesmu ''I'm a Slave 4 Utransformiravši se u Britney Spears.

„Jesi ti imala ijednu lošu točku?“, upitala ju je Nives osvrnuvši se na sve Katarinine nastupe tijekom sezone. „Uvijek si bila savršena ili gotovo savršena. Ovo je bilo fenomenalno, bravo!“, dodala je Nives. „Uz silne plesne pokrete si zadržala maznost u glasu po kojoj je ona prepoznatljiva. Svi smo zinuli na izgled, ali kad si progovorila, to je bilo stvarno zavidno!“, prepričao je Saša svoju reakciju.

Bilo je sve kako treba!“, kratko je rekao Kedžo dodavši kako Katarinu u showu gljiva nikako nije mazila. „Fascinirala si me svojim muškim ulogama. Tvoje glumačke i pjevačke sposobnosti su ovdje doživjele ekstazu i erupciju. Osim tvoje profesionalnosti, ti si u zavidnoj kondiciji. Ja sam fasciniran!“, za kraj je dodao Petreković.

Na trećem se mjestu u finalu našao Amel Ćurić koji je izveo pjesmu 'Insieme': 1992' talijanskog pjevača Tota Cutugna.

Drago mi je da si postao kompletni imitator, od glasa do stasa“, komentirao je Kedžo. Ti si bio jedan od onih kandidata koji je uvijek htio dati više. A onda si shvatio da je ponekad manje-više. U posljednjim si emisijama to dozirao, nisi se ovoga puta plašio statične točke, bio si baš po mjeri. Prezadovoljna sam, bravo!“, istaknula je Nives.

Kad nismo očekivali, ti bi nas iznenadio. Kroz cijelu sezonu nas vodiš s padovima i dizanjima i to mi je super kod tebe. Maska ti je danas jako dobra, potrudio si se i skužio koja je poanta njegova glasa“, rekao je Saša nakon Amelovog nastupa. „Imao si izgled, a imao si i njegov stav. Izgled ti je savršen, to je ta frizura Ive Pattiere“, na svoj je način komentirao Petreković.

Četvrto je mjesto na konačnoj ljestvici zauzela Paola Valić Bekić koja je u finalu energično izvela pjesmu 'Because you loved me' kao Celine Dion.

„Napokon da nisam ni u jednom trenutku vidio nešto od prošloga tjedna. Sjajna izvedba! Ti si i inače bila sjajna tijekom sezone!“, pohvalio je njen nastup Petreković. „Na početku si imala problema kao i Amel. Na momente si me podsjetila na Celine Dion, i pogledom i radom ruku“, rekla je Nives.

„Ti si razuvjerila sve koji su ovo gledali od prve emisije, nevjerojatno si talentirana i bez obzira na ishod današnje emisije volio bih da se nastaviš baviti pjevanjem jer si stvarno jako talentirana“, komentirao je Saša. „Meni je ovo bilo jako dobro. Nisi imala baš jednostavne zadatke kroz show, a ovo je jedna od najvećih pjevačica svih vremena“, dodao je Kedžo.

Ostala dva nastupa izveli su u duetima natjecatelji koji nisu ušli u finale. Ana Vilenica i Matko Knešaurek, oboje transformirani u suprotne spolove, zabavili su publiku izvedbom pjesme 'Hoy Tengo Ganas De Ti' kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez.

Matko, ovo ti je bio falset sezone. Bolje ikad nego nikad“, rekao je Saša i dodao kako su članovi žirija umirali od smijeha.

Nives im je šaljivo rekla kako je njihova točka pobjednička, a Kedžo je istaknuo kako mu je drago da su se oboje konačno opustili.

Publiku i žiri je do suza nasmijao nastup Davora Dretara Dreleta i Damira Poljička koji su kao Doris Dragović i Mladen Bodalec izveli hit 'Baklje ivanjske'.

Ako su ovo bile baklje ivanjske, mi smo izgorjeli večeras“, kazao je Kedžo. „Ako je Doris gledala ovaj nastup preimenovat će se u Doris nije mi Dragović. Ne ponovilo se!“, kroz smijeh je komentirao Saša.

Damire, kad mene nema, ti iz vrha table ti završiš u duetu s ovim ovdje“, duhovito je rekla Nives koja je u prošloj emisiji bila bolesna, a Drele joj je duhovito odgovorio kako je njezinu bolest pratio na Instagramu. „Isti ste mi. Drele, ista si Boris Dragović“, za kraj je rekao Petreković.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju