Maja Bajamić koja nas iz tjedna u tjedan oduševljava svojim transformacijama podijelila je s nama da joj nije lako.

U ovotjednoj emisiji Maja Bajamić na pozornici će utjeloviti legendarnog Jasmina Stavrosa, a izvest će njegov klasik 'Dao bih sto Amerika'.

Kako kaže, nimalo joj lako ne sjedaju transformacije svakoga tjedna. ''To što sam uspješna u showu ne znači da doma ne plačem. Teško mi je'', izjavila je Maja. S druge strane, Stavrosa izrazito cijeni, a ovu pjesmu doživljava kao njegovu autobiografiju.

''Ta pjesma je zaista prikaz njegovog života u momentima kad je bio u Americi.'' Maja naglašava kako su stihovi ove pjesme institucionalni, a kao glavni problem u svome zadatku izdvaja Stavrosovu statičnost koju vjerno mora dočarati na pozornici.

''Suzdržano je prisutan, a to je meni nepoznato''. Ipak, ne namjerava tako lako odustati: ''Daj šta daš, ja ću ti od toga napravit' najbolje što ja mogu.'' 

I pobjednica prošlotjedne emisije, Ana Vilenica, ovaj tjedan ima nešto potpuno različito od zadnje transformacije. Iz tenisica Kurta Cobaina uskočit će u visoke pete kao Lana Jurčević i otpjevati njen prošlogodišnji hit 'Kim Kardashian'.

''Očekivanja su da se nasmijem iznutra na cijeli nastup, da bude zabavno i smiješno'', bezbrižno će Ana o ovotjednom zadatku.

''Moram samo vježbati poziranje. Nije tako težak zadatak ovaj put'', kaže o zahtjevnosti transformacije. ''Jedva čekam!'', zadovoljno ističe Ana.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju