Vrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Maja Bajamić odnijela je pobjedu!

Sjajna Majina transformacija u Michaela Jacksona i izvedba velikog hita 'Billie Jean' žiri je ostavila bez daha.

Osim vokalnim mogućnostima, Maja je zadivila odličnim plesačkim sposobnostima te ju je bilo gotovo nemoguće prepoznati na pozornici jer je nevjerojatno nalikovala na kralja popa.

„Nakon nekih Michaela Jacksona u dosadašnjim sezonama, ovo je zaista svjetska razina, ja sam oduševljen pjevanjem, pokretima i svime“, fascinirano je rekao Mario Petreković. Saša Lozar nije mogao vjerovati koliko Maja nalikuje na legendarnog Jacksona, a posebno ju je pohvalio zbog vrlo kratkog vremena koje je imala za pripremu točke.

Meni si ti čudesna, nevjerojatno mi je kako ti dobiješ tu lepršavost“, kazala joj je Nives. „Postoje transformacije koje su smiješne i simpatične, a ova večeras mi je ona gdje stojiš, gledaš i čudiš se što se tu uopće događa. Ti si beskrajno talentirana, znaš što radiš“, zaključio je oduševljeni Kedžo. Zahvaljujući Majinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi „Milosrđe – Centar za beskućnike“ iz Karlovca.

Ana Vilenica ovoga je tjedna na bodovnoj ljestvici zauzela drugo mjesto, nastupivši kao Camila Cabello s pjesmom 'Havana'. Sjajna imitacija mlade pjevačice naišla je na brojne pohvale žirija. „Ja sam upravo susrela jednu novu Anu ovdje, ti si kandidat kod kojeg se jako kuži kad izvodi pjesme koje joj se sviđaju i koje joj se ne sviđaju, ovdje je to sve tako lijepo. Meni je ovo jedna od tvojih najdražih točaka“, rekla joj je zadovoljna Nives.

Ista si izgledom kad te gledam. Sve si to njezino imala, odlično si otpjevala“, hvalio ju je Saša. „Slična si njoj, ples je bio fantastičan, pjevanje mi se svidjelo, meni tvoja najbolja točka do sad“, jednako je oduševljen bio Petreković. „Ja jako volim iščekivati tvoje točke, ti mene iznenađuješ, nikad ne znam što si priredila, a ovaj put si ubila“, podcrtao je svojim komentarom Kedžo.

Popularnog Jolu ovoga puta utjelovila je Katarina Baban i otpjevala njegov hit 'Duša od papira'. Iako se bojala kako će uspjeti izvesti pjesmu, naišla je na same pohvale žirija. „Ti pokreti, taj ukočeni vrat, kompletno fizički, što se tiče tvog talenta i sposobnosti u samom si vrhu za mene u ovoj emisiji,“ komentirao je Petreković, a Kedžo se složio i dodao kako je fizički bila toliko uvjerljiva da glas nije ni potrebno komentirati.

„U svakom pozitivnom smislu mogu ti komentirati glas. Tvoj gard je doprinio tome da budeš uvjerljivija glasom“, pohvalio ju je Saša. „Ti si meni jedan od favorita, što nikako da se vidi na našim bodovima. Imam osjećaj da si uvijek nekako zakinuta. Dobila si neku dosadniju verziju Jole, ali si tu izvukla maksimum“, fascinirano je rekla Nives.

Davor Dretar Drele ovoga je tjedna utjelovio hrvatsku rock'n'roll damu, Zdenku Kovačiček i otpjevao njenu retro pjesmu s vrckastim stihovima, 'Frka'. Njegova imitacija bila je pun pogodak te je izazvala pravo oduševljenje kod žirija, a posebno ju je pohvalio Kedžo. „Ja moram reći koliko sam ja sretan i oduševljen što je ova pjesma izvedena, nažalost nisam znao da ju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček, a znam za obradu grupe Nipplepeople“, rekao je i dodao kako je pjesma hit za sva vremena te mu zahvalio na energiji koju je uložio.

U refrenima se osjetila frka, al nisi se dao smesti i to se tako radi“, hvalio ga je Kedžo dok je Nives rekla kako nju frka u refrenu ni najmanje nije smetala. Saša je istaknuo kako ga Drele svaki put ugodno iznenađuje. „Tako se to i radi. Vizualno i u pokretu si bio Zdenka, u duši i tijelu si bio Zdenka. Ti nisi Drele, ovo je Zdenka“, zaključio je Saša.

Atmosferu u studiju je podigao Damir Poljičak koji je u ulozi Mile Hrnića izveo domoljubni hit 'Kome bi šumilo'. „Ti si kralj muških transformacija“, iskreno mu je kazao Saša. „Jako si to lijepo otpjevao, bilo te je lijepo i milo za gledati, a meni je uvijek užitak tebe gledati“, nadovezala se Nives.

„Ja ću se također pridružiti čestitkama. Nevjerojatne su sposobnosti transformacije gospara Poljička, osobito u muške uloge, gdje nesebično napušta Poljička“, metaforičan je bio Petreković. Kedžo se složio i dodao: „Oduševio me taj Milin vibrato i kako on to grleno pjeva da se trese cijela pozornica, tresla se, svaka ti čast, hvala ti na ovome.“

Prošlotjedni pobjednik Matko Knešaurek ovoga puta bio je legendarni Lionel Richie, a izveo je njegovu pjesmu 'Hello'. Budući da je bio vrlo samouvjeren pred nastup, komentari žirija potvrdili su kako je Matko bio na visini zadatka. Saša mu je odmah rekao kako jako dobro pjeva, a posebno ga je pohvalila Nives. „Meni se sviđaju ove tvoje uloge koje se zasnivaju na vokalu koji je prelijep, muževan, slojevit i paše mi. Sviđa mi se, čini mi se da nakon prošle emisije si dobio neko samopouzdanje i digao se“, komentirala je.

„Ti danas uopće nisi imao lak zadatak zato što je Lionel Richie u svom pjevanju jako sugestivan, a ovdje je jako doziran, ti si se suzdržao cijelo vrijeme. Odglumio si kako treba i meni je ovo jedna od boljih točaka danas“, rekao je Kedžo.

Amel Ćurić na pozornicu je donio dašak narodne glazbe transformiravši se u Halida Bešlića i otpjevavši njegov veliki hit 'Iznad Tešnja'. Članovi žirija bili su oduševljeni, a pogotovo Nives koja se tijekom izvedbe popela na stol. „Ja sam te malo manje gledala od ostatka žirija, ali Halid nije pjevač koji se gleda, on se sluša, s njim si na stolovima i bitno je da si pobudio tu emociju meni. Meni si ovdje možda malo previše dozirao to vokalno i stasom. Kao da si pokušavao ne oskvrnuti lik i djelo gospodina“, komentirala je Nives.

Kad si bio Mišo izuo si me iz cipela, danas si mi u vokalu bio malo previše Amel. Halid ima onu podloženu dubinu u glasu kada pjeva, ti je danas nisi imao“, kazao mu je Kedžo, ali i dodao kako je nastup bio uspješan. „Imao si veliku i važnu zadaću, nije ti bilo svejedno odraditi Halida. Mrvicu je meni falilo Halidove boje“, istaknuo je Saša, s čim se složio i Petreković.

Na posljednjem se mjestu na ljestvici našla Paola Valić Bekić koja je pjevala 'No Scrubs' popularne grupe TLC. Petreković je rekao kako se Paola još nije riješila Gopca iz prošle emisije, ali i istaknuo kako je uživao. „Ja sam primijetio malo te Tinine ljutnine kod tebe u licu. Napisao sam na papir: Maska cool, ok pjeva, ritma baš nema“, kazao je Saša.

Meni su super bili ti pokreti, ona je punašnija crnkinja i to se u tvojim pokretima osjetilo. Ti uvijek dobivaš čudne zadatke, a na kraju si to super sklepala“, rekla je Nives. „Koreografija je bila dosta zahtjevna, meni je ovo jedna solidna točka“, rezimirao je Kedžo.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju