Ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju još uzbudljiviji i atraktivniji nastupi osmero kandidata u trećoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

 Nakon što je prošloga tjedna bila Panjabi MC, u ovoj epizodi Maja Bajamić utjelovit će Doris Dragović u izvedbi velikog hita 'Sedam mora, sedam gora'. Maja ne krije radost zbog ovog nastupa. „Oduševljena sam, sretna, počašćena i ponosna što ću utjeloviti Doris. Ovaj nastup posvećen je isključivo Doris i mom Splitu“, rekla je Maja i dodala kako osjeća veliku odgovornost.

Prošlotjedni pobjednik, Amel Ćurić u ovoj epizodi naći će se u ulozi pjevača grupe Boney M, a izvest će njihovu pjesmu 'Rasputin'. „Ovo je nešto skroz drugačije od onoga što sam radio. Sigurno je ovo jedna od zahtjevnijih točaka“, izjavio je Amel i dodao kako jedva čeka izvesti ovaj hit na pozornici showa. Sigurno je kako će maske i kostimi i ovoga puta biti izrazito atraktivni, a tek ćemo vidjeti kako će se Amel snaći u ovoj zahtjevnoj transformaciji.

Damir Poljičak ovoga tjedna naći će se u ulozi Dana Reynoldsa iz popularne grupe Imagine Dragons, a izvest će njihovu pjesmu 'Thunder'.Što očekuje od nastupa provjerite na showbuzz.hr

U muške cipele ovoga tjedna ući će Ana Vilenica kojoj je gljiva za transformaciju odredila popularnog Justina Timberlakea i njegov hit 'Can't stop the feeling'. „Energija te pjesme je stvarno predivna. Pitanje je samo mogu li ja održavati taj ritam“, rekla je Ana. Hoće li uspjeti prenijeti Justinovu energiju, vidjet ćemo u nedjelju.

Uzbudljive nastupe ove nedjelje osigurat će još Matko Knešaurek kao Severina, Paola Valić Bekić kao Bee Gees i Katarina Baban kao Jason Derulo, a Davor Dretar Drele na pozornici će biti u društvu dječaka koji će se, kao i on, transformirati u Willa Smitha.
 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju