Atraktivnom izgledu Maje Bajamić zasigurno je pridonijela tjelovježba, ali i godine treniranja juda. Doznajte kako joj se to isplatilo!

U četvrtoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' profesionalna pjevačica Maja Bajamić utjelovila skladatelja s Jamajke Carla Douglasa s njegovim najvećim hitom "Kung Fu Fighting".

Osim sjajnog vokala i fizičke spremnosti Maja je u ovom nastupu pokazala i što znači trenirati judo punih sedam godina! Poteze kakve je izvela malo tko može.

''Mislim da ću iskoristiti dio mene kao judašice, naslućujem da će biti atraktivno, a meni je to prisno i zabavno'', najavila je Maja prije nastupa što se i ostvarilo.

Naglasila je kako žena iz nje odlazi, a kako bi utjelovila Douglasa Maja je provela punih pet sati na šminkanju, stavljanju protetike i debljanju - sve to kako bi što vjernije nalikovala ovom glazbeniku.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju