Maja Bajamić i Dalibor Petko otkrili što možemo očekivati u TLZP All Stars sezoni!

Najpoznatiji i najpopularniji plesno pjevački show vraća se na Novu TV. Osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All stars sezoni popularnog zabavnog formata.  


Maja Bajamić
, hrvatska pop, r'n'b i soul pjevačica koja nas je oduševljavala transformacijama u petoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" te odnijela pobjedu. Pogledajte što Maja kaže kako se priprema za ovu posebnu sezonu showa i što možemo očekivati od nje u novim atraktivnim transformacijama.

 

 

Dalibor Petko, radijski je i televizijski urednik i voditelj čije nastupe uvijek pamtimo s posebnom dozom smijeha. Njegovi urnebesni nastupi dokazali su da je Petko jedan od najvećih zabavljača u showu, čini se da ni ove sezone smijeha neće nedostajati - pogledajte!

 

 

Tko će biti najbolji od najboljih, mogu li zvijezde showa nadmašiti sebe, te koja sve iznenađenja donosi All stars sezona, gledatelji imaju priliku saznati 25. travnja kada kreće hit show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju