U polufinalnoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobijedila je Maja Bajamić s vrhunskom transformacijom u Indiru Levak dok je bila dio grupe Colonia.

''Indiru jako volim i njezina energija vrlo je slična mojoj samo je drugačije manifestiramo. Jako sam sretna što sam je dobila. Od malena pjevam njene pjesme i uvijek je bila autentična'', oduševljeno je započela Maja Bajamić svoje izlaganje.


 

Maja je rekla kako su slične po mnogo čemu. ''Ona izlazi s osmijehom i kad plače iznutra, ona je feniks od žene. Ovo je moje hvala njoj'', kaže Maja.

Ovo je treća pobjeda ove profesionalne pjevačice. Maja Bajamić svoju je prvu pobjedu odnijela kao Aretha Franklinveć u prvoj epizodi te je priznala kako je to za nju bio vjetar u leđa.

Drugi je puta držala pobjedničku plaketu u liku Michaela Jacksona, a njena izvedba velikog hita 'Billie Jean' žiri je ostavila bez daha.

Koja vam je Majina pobjeda najdraža?

glasova:

''Svaka pobjeda jednako mi znači. Lijepo je pobijediti s Indirom, ali iskreno osjećala sam se kao pobjednica i prije kraja emisije'', priznala je Maja.

''Od svih nastupa bila sam najsigurnija da nemam sumnje da je išta falilo i da sam nešto trebala drugačije. Pobjedila sam sebe i moje osobno složilo se s pobjedom. Uživala sam'', zaključila je Maja.

Osim pobjednice polufinalne emisije Maje Bajamić u veliko finale pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' kao finalisti ušli su Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić.

Preostalu četvorku vidjet ćemo u duetima, a tko će s kim pjevati ne propustite doznati na našoj službenoj stranici.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju