Najviše oduševio voditelje!

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao mađioničar i iluzionist Magic Leon koji je u međuvremenu postao vrlo popularan na svom YouTube kanalu. Ove godine slavi 20. godišnjicu bavljenja magijom, a od sedme godine znao je da želi postati mađioničar.

Svojim trikovima iznenadio je i očarao sve prisutne. Najviše od svih ipak bili su oduševljenni voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan koji su u provjeravanju rekvizita Magic Leonu dodijelili svoj zlatni gumb.

Leon je od 7. godine neprekidno zaljubljen u mađioničarstvo, a kad je prvi put na jednom rođendanu vidio mađioničara, znao je da se jednog dana time želi baviti. Tata mu je kupovao knjige i kutije s trikovima, a kasnije je Leon i sam svu ušteđevinu uložio u to jer je njegova ljubav prema mađioničarskim trikovima s godinama samo rasla. Kao dijete počeo je nastupati na rođendanima, a glavni zabavljač bio je i na obiteljskim okupljanjima gdje je izvodio svoje trikove. Stol za peglanje prekrio bi dekom i to bi bio njegov mađioničarski stol za kućne nastupe.

Jako mu je bitna podrška bližnjih koju je oduvijek imao, a njegova je mama ponekad čak i sudjelovala u nastupima obučena kao Mickey Mouse. Leon danas živi sa suprugom u Velikoj Gorici, a roditelji i dalje njegovu sobu u Slatini drže netaknutom, punom njegovih mađioničarskih stvari. 2011. je bio na Supertalentu i nije prošao dalje, no novim nastupom odlučio je obilježiti 20 godina karijere, pokazati svoj izbrušeni talent i ispraviti prošlost.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju