Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Nova atraktivna lokacija i nova prilika za pobjedu u gastroduelu MasterChef timova, ovoga puta na luksuznoj jahti Freedom koja ugošćuje goste iz cijeloga svijeta.

Prvog puta gledat ćemo kako timovi sastavljeni od istih članova kuhaju dva puta za redom. Zadatak će im biti da na jahti pripreme dva slijeda - hladno predjelo i glavno jelo inspirirano plodovima mora. S obzirom na sve manji broj natjecatelja, posljednji je to gastroduel u kojem će sudjelovati. Upravo zato dobiti su posebnu uputu od Melkiora: ''Jela trebaju biti najbolja do sada i timski rad treba bit najbolji do sada''.

Kandidati su već toliko povezani da su uvjereni kako, iako je ovo posljednji gastroduel u showu, zajedno će kuhati još puno puta. ''Bez obzira na to što nam je ovo zadnji gastroduel i poslije ovoga ćemo raditi neke svoje timove i duele'', kaže Karmen.

Jela koja pripreme u ne baš tako savršenim uvjetima na kakve su navikli izvan jahte, će osim žirija probati Tomislav Vuković i chef Stipe Dunatov koji iza sebe ima puno godina kao ugostitelj i vlasnik je restorana japanskog tipa. ''Moramo se potruditi da nam jela budu dobra i uspješna. Bit će jako zanimljivo'', ističe Gorana.

''Pošto smo na brodu, želimo da ta jela, ako radimo ribu, da imaju pun okus Mediterana, mora i da ne budu previše termički obrađena nego da okusi ostanu unutra'', dao im je uputu Dunatov, a Vuković kaže da će se prilikom ocjenjivanja više fokusirati na vizualan dio.

Kako će se natjecatelji snaći u kuhanju na jahti, a da pri tom zadovolje sve traženo od žirija i gostiju, imat ćemo prilike vidjeti već večeras u novoj emisiji MasterChefa.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju