Luka Piasevoli ususret stres testu: " Danas očekujte borbu, sigurno!"

 U novoj MasterChef avanturi, nakon što je ''učenik'' Ivica Višić napravio bolje jelo od svog ''učitelja'' plejtinga Tihomira Krkleca, četvero kandidata očekuje stres test. ''Očekujem od sebe brzinu, fokus, snalažljivost. Mislim da mi ok ide kuhanje. Nije me toga strah. Samo da ne dođu neke iznutrice. Ostalo mislim da mogu'', rekao je Tihomir u iščekivanju stavljanja crne pregače na sebe, s kojom će pokušati izboriti svoj ostanak u showu.

''Danas očekujte borbu, sigurno. Neću se predati bez ispaljenog metka, to je sigurno. Ako ekipa bude bolja od mene, stisnut ću im ruku i čestitati na pobjedi. Ali morat će se dobro pomučiti da budu bolji od mene. Dok se kuha nema prijateljstva, to je utakmica, borba'', istaknuo je Luka Piasevoli prije eliminacijskog izazova.

''Bit ću borbena i motivirana Jelica. Nema kritične, nema moderne ili tradicionalne, samo borbeno i hrabro'', napominje Jelica Boto koja je svojim jelom u prijašnjem izazovu podbacila te je sada očekuje kuhanje za ostanak u MasterChef kuhinji. ''Bit će suza ako ispadnem, ali ja sam emotivac'', dodala je ona.

Jelica i Ivana Ivić koju ćemo također gledati u stres testu, sada su si međusobna konkurencija, ali Ivana tako ne gleda na sljedeće kuhanje: ''Jelica i ja smo dosta slične. Rekle smo da se idemo zajedno boriti, ne jedna protiv druge, nego idemo u tu borbu i vidjet ćemo tko je bolji. Nadam se da ćemo obje proći dalje da se možemo i dalje družiti i kuhati zajedno''.

Kada kandidati stignu pred žiri – Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića, Damir će ih motivirati svojim obraćanjem svakome pojedinačno. Potom će Melkior otvoriti zvono pred kojim se nalazi zadano jelo. ''Ovoga puta morate biti vitezi kulinarstva, jer netko će ovaj viteški dvoboj izgubiti'', ističe Stjepan.

Kakvo će to jelo protkano tradicijom morati replicirati natjecatelji koji svoj životni put vide u profesionalnoj kuhinji, te tko će od njih biti najslabija karika i time napustiti show, doznat ćemo već večeras u još jednoj uzbudljivoj i napetoj epizodi MasterChefa.

Što mislite, tko će večeras napustiti MasterChef?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju