Mirno jutro prekinula je Denisova nesreća

Jutro nakon nominacija na plemenskom vijeću, Luka, Nataša i Marija sumnjaju da je Lukinu nominaciju potaknula Draga. "Ne osjećam bijes ili neku sličnu emociju. Osjećam razočaranje i mislim da se zanemarilo koliko sam napravio u kampu", kaže Luka. Kalu je kritizirao Mariju kazavši da je njega i Nikolinu pokušala pridobiti u Lukin klan, a da toj skupini uopće nije stalo do njega. "To su pokazali kad su mi dali glas", istaknuo je Kalu.

Na pitanje s kim bi se radije našao u duelu – s nekim iz plavog ili crvenog tima – Luka se prisjetio da bi mu suparnik mogao biti netko tko mu je iz crvenog tima jako drag, što ga je natjeralo na suze. "Bojim se da bih odustao u tom trenutku", otkrio je Luka.

U plavom timu Leo je prikupio simpatije članova plemena jer rado obavlja sve poslove, od pranja suđa do lovljenja ribe. No, mirno jutro prekinula je nesreća koju je doživio Denis.

 

O čemu se radi te tko će pobijediti u sljedećem natjecanju za plemenski imunitet, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju