Donosimo vam video pregled najsmješnijih trenutaka koji vas očekuju ovaj tjedan.

 Fazlinovići su ponovo bili u financijskim problemima. Izet je stoga odlučio uložiti svoju ušteđevinu za crne dane u dionice. Međutim, taj njegov poslovni poduhvat nije završio baš najbolje. Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.


Židovska zajednica raspisuje natječaj kojim daje poticaje za kulturne projekte u visini od 20 000 eura, a uvjet je da su autori projekta članovi židovske zajednice. Izet u tome vidi svoju priliku, pa traži od Samira da mu nabavi lažni rodni list.


U srijedu ćemo upoznati Izetovog prijatelja Slavoljuba, koji je radio s Izetovom pokojnom ženom Rankom i njih dvoje su često putovali zajedno. S obzirom na to da Slavoljub voli pivo, sluša Stonese i noćna je ptica, Damira sve navodi na zaključak da je možda on Farukov otac.




Barbara ponovo pokreće slučaj kod socijalne službe za skrbništvo nad Džebrom, a kao glavni argument navodi ludilo, laž i razvrat koji vlada u njihovoj kući.


Slučaj je dodijeljen socijalnoj radnici Azri. Faruk upoznaje Azru u San Remu i na Marijin nagovor joj se predstavlja kao holivudski producent i vlasnik skupih sportskih automobila.
 

Seriju 'Lud, zbunjen, normalan' gledajte od ponedjeljka do četvrtka nakon serije 'Sudbina'.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju