Ne propustite!

Novi studio, novo izdanje Lucky Puncha! U najveći teškaški ogled ove godine Lucky Punch kreće u novom ruhu, s najavom borbe od samog Stipe Miočića.

Dakako, sudaru Miočića i Francisa Ngannoua bit će posvećen najveći dio emisije koja će okršaj dva najbolja teškaša današnjice analizirati iz više kuteva: kroz taktički dio u kavezu, u rubrici ''MMA škola'', kroz prognoze kladionica i nove goste u studiju, a jedan veliki prilog donosi pregled svake runde prve borbe 2018. godine.

Svog protivnika za Lucky Punch je kratko secirao i sam Stipe Miočića s kojim je razgovarao Stipe Sladoljev. Cijeli razgovor sa najvećim teškaškim UFC prvakom bit će prikazan u četvrtak navečer u Dnevniku Nove TV.

Dio emisije bit će posvećen i sunaslovnoj borbi UFC-a 260, Tyronea Woodleyja i Vicentea Luquea.

U sponzoriranom kladioničarskom kutku, stručni sukomentator Lucky Puncha, Zelg Galešić pogodio je ishode čak 19 od posljednjih 20 borbi, a večeras ćete saznati može li opet pogoditi sve parove.

Novitet u emisiji je ''sudačka priča'' koja donosi pogled i objašnjenja spornih situacija u UFC borbama iz sudačkog kuta Aleksandra Zorića, hrvatskog MMA suca i trenera. Jedna od tema bit će i finale Armagedon turnira koji će se održati 10. travnja u Zagrebu – emisija donosi dvoboje najboljih regionalnih mladih boraca, a ekipi u studiju pridružit će se i Dražen Forgač, čelnik organizacije i začetnik cijele priče ovog turnira.

''Brojimo sitno do sudara godine. Nadamo se da će Stipe ponoviti izdanje iz Bostona 2018. godine. Opet je u 'fight weeku' pristao na intervju za Novu TV, kolegi Stipi Sladoljevu, tako da smo dio njegovih razmišljanja donosimo i u našoj emisiji. Ima puno zanimljivih tema i priloga, tako da obavezno budite s nama'', rekao nam je urednik i voditelj Vlado Boban.

Lucky Punch gledajte od 18 sati na portalu gol.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju