U srijedu u 20.30

Prvi ovogodišnji Lucky Punch, koji je na rasporedu u srijedu u 20.30 na portalu gol.hr, svoju novu sezonu otvara ususret teškaškom mega sudaru. Naime, gledatelje će provesti kroz sve ono što ovog vikenda donosi spektakularni UFC 270 s Francisom Ngannoum i Cyrilom Ganeom u glavnim ulogama. Iznenađuje li podatak da je izazivač iz Francuske i bivški klupski kolega prvaka Ngannoua favorit na kladionicama? Može li se Gane nositi s najjačim udaračem teške kategorije ili je njegova tehnička potkovanost ipak adut previše u odnosu na sjajnog Kamerunca? Odgovore na sva ta pitanja, ali i prognoze dvoboja dat će Vlado Boban i stručni sukomentator Igor Pokrajac, no ovaj put im se za stolom neće pridružiti i treći član ekipe.
„Korona ne bira, dogodila se i najzgodnijem u našem trojcu. Zelg Galešić priključit će nam se u studio virtualno, jer kakav bi to bio Lucky Punch bez našeg glavnog MMA taktičara“, najavio je Vlado Boban, urednik i voditelj emisije.

Dakako, biti će tu i stadardna rubrika MMA škola koja će se posebno osvrnuti na napredak u hrvačkim segmentima Kamerunca, a za komentiranje će biti itekako zanimljiva i sunaslovna bitka: trilogija prvaka muha kategorije Brandona Morena i bivšeg prvaka Deiveisona Figueireda koji su ponudili sjajne ratove u kavezu.
Novi Lucky Punch donosi i razgovor s Marcom Goddardom, jednim od najboljih UFC sudaca, a najavit će i što nas sve čeka od domaćih priredbi u ovoj godini.

''Budite s nama u Lucky Punchu jer uskoro spremamo iznenađenja za naše gledatelje koje ćemo aktivno uključiti u našu emisiju. Kako i na koji način, saznat ćete u srijedu navečer u 20.30 sati'', dodao je Boban.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju