Junaci Zaglava u sve većim brigama!

 Nevolje kao da ponekad same traže stanovnike Zaglava. Dok Janko priprema vjenčanje s Valentinom, Luce ne ostaje ravnodušna. Iako pokušava potisnuti svoje osjećaje prema Janku, oni ipak utječu na njezin posao. Naime, Luce će slučajno Valentini postaviti pogrešnu dijagnozu. A tada će uskočiti nova liječnica koju će u popularnoj seriji ''Kumovi'' utjeloviti Jassna Luna Jozić koju smo imali priliku gledati i u hit seriji ''Na granici''.

''Moj lik u seriji će detektirati pogrešku doktorice Akrap. Što se tiče atmosfere na setu, ona je krasna, kolege su jako ugodne, jako je lijepo bilo surađivati sa svima. S nekima sam već prije radila, a s nekima prvi put'', osvrnula se Jassna na svoj angažman u seriji ''Kumovi''.

Dok Jassna u ulozi liječnice ispravlja Lucinu pogrešku, ostali Zaglavljani muku muče s novim dogodovštinama. Zvone će se morati snaći kada se otkrije da je ukrao novac iz Soldinog sefa. Milicu pak očekuje jedna sasvim nova uloga - prvi će put biti matičarka i to na vjenčanju Janka i Valentine, a pri tome će htjeti impresionirati Valentininog oca ministra, pa će joj trebati neko vrijeme da se pripremi za taj svoj novi zadatak. Vedrana će otkriti da Mikula ostaje do daljnjega u Zaglavama. A Mikula će od Martina pokušati napraviti svog doušnika kako bi dokazao da je Zvone kradljivac. No Martin će ga potajno kaniti nadmudriti.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije 'Kumovi', od ponedjeljka do petka od 20.15 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju