Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show.

Na Novu TV vraća se show "Ples sa zvijezdama", a u showu ćemo kao jednu od natjecateljica gledati i Luciju Lugomer.

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Za mene ples znaci prvenstveno umjetnost. Umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati i to je po meni ljepota plesa...a mislim da sam i svojim dosadašnjim javnim djelovanjem dala do znanja koliko cijenim slobodno izražavanje stoga smo ples i ja savršeni 1+1. Ljepota samog plesa je što na kojem god kontinentu se nalazili, ples razumiju svi, tijelom, duhom i srcem.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)? Kojeg se stila najviše pribojavate?
Najviše se pribojavam plesova koji iziskuju najviše fizičke spreme i znanja odnosno plesnog iskustva. Posebno bi istaknula paso doble.
Stil plesa koji mi najbolje ide bih rekla da je linijski ples. Linijski ples spada u kategoriju društvenih plesova i samim time dobivam sigurnost i samopouzdanje jer nisam sama u toj 'vatri'.

 



Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Moj tajni adut za daljnje natjecanje i nije baš tako tajan, haha! Trudit ću se biti što koncentriranija i discipliniranija te svojim trudom pokazati i sebi i drugima koliko je ples predivan.

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Od showa očekujem dobru zabavu, lijepo životno iskustvo te bogatstvo znanja. Imam prilike učiti od najboljih stoga je za mene to jedan veliki kompliment. Od partnera očekujem te se nadam dobroj međusobnoj povezanosti na vise razina, razumijevanje i naravno podršci. Vjerujem da će upravo tako i biti.

 

 

U intervjuu za DNEVNIK.hr  prisjetila se svojih inozemnih uspjeha te je progovorila i o prilikama koje plus-size modeli imaju u Hrvatskoj

Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju