"Ples sa zvijezdama" pratite ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV.

Kao jedna od natjecateljica showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", Lucija  Lugomer će se publici uskoro predstaviti u potpuno drugačijem svjetlu i tome se jako veseli.

„Za mene ples znači prvenstveno umjetnost. Umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati i to je po meni ljepota plesa. Mislim da sam i svojim dosadašnjim javnim djelovanjem dala do znanja koliko cijenim slobodno izražavanje, stoga smo ples i ja savršeni 1+1. Ljepota samog plesa je što na kojem god kontinentu se nalazili, ples razumiju svi, tijelom, duhom i srcem“, kazala je Lucija u razgovoru za DNEVNIK.hr.

Na svojim društvenim mrežama ne skriva uzbuđenje zbog sudjelovanja u „Plesu sa zvijezdama“, a to je pokazala videom na svom Instagram profilu koji je oduševio pratitelje.

 

 

Ističe da ne skriva svoje tajne adute i čega se najviše pribojava. „Trudit ću se biti što koncentriranija i discipliniranija te svojim trudom pokazati i sebi i drugima koliko je ples predivan. Najviše se pribojavam plesova koji iziskuju najviše fizičke spreme i znanja, odnosno plesnog iskustva. Posebno bih istaknula paso doble. Stil plesa koji mi najbolje ide rekla bih da je linijski ples. Linijski ples spada u kategoriju društvenih plesova i samim time dobivam sigurnost i samopouzdanje jer nisam sama u toj 'vatri'“, optimistična je Lucija.

 

 

Lucija je i izvan granica Hrvatske uspjela ostvariti neke zavidne uspjehe, a jedan od njih je i poziranje za Talijanki Vogue, suradnju je ostvarila s britanskim Daily Mailom te američkim Allureom i ABC newsom. Lucija voli ples, glazbu i crtanje, slobodno vrijeme voli provoditi i u kuhinji otkrivajući recepte iz različitih dijelova svijeta tako da nerijetko podijeli i pokoji recept na društvenim mrežama.

 

@plessazvijezdama.novatv Još malo do nedjelje! Imate već svog favorita? 🤩🥳 #plessazvijezdama #psz @j_make_up @sandipego @pedrosoltz @dome.nica.official @albina.music62 @marko53c !!! #fyp #foryou #foryoupage #dance ♬ Funk it up - Official Sound Studio

 

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju