Lucija Lugomer i Marko Šapina u trećoj su emisiji uživo plesali bečki valcer.

Prošloga tjedna Lucija i Marko apsolutno su očarali senzualnom rumbom. Emotivnu i nježnu rumbu otplesali su Lucija i Marko i očarali publiku i žiri. "Ti si meni bila toliko medena da sam u sred plesa htio doći i uštipnuti te. Ovo je bilo kao bajka", poručio je Marko i zaključio da treba poraditi na tehnici. 22 boda žirija osvojili su za bajkovitu rumbu.

Kad par klikne događaju se čuda. Ovom koreografijom žele pokazati kako slave svaki dan i slave život. Lucija je rano izgubila majku te je upravo ona njena glavna uspomena i ovaj valcer otplesala je u spomen na nju.

Larisa Lipovac Navojec i Franka na ovaj emotivni valcer nisu mogle suspregnuti suze. "Ovako to izgleda kad se pleše srcem. Mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće, i za tebe i za nas", dodala je Larisa. 

"Pravi umjetnik može doći do srca svake osobe, a ti si to uspjela. Barem si mene dirnula večeras, bez patetike. Vidi se da su standardni plesovi tvoja vrsta plesa", pohvalio je Marko Ciboci Luciju. Svoj komentar Franka je pretočila u zagrljaj koji je darovala Luciji na plesnom podiju.

Emotivnim valcerom osvojili su 27 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju