Nakon uzbudljive večeri show je morao napustiti još jedan par.

 Emotivna emisija u kojoj smo još malo bolje i intimnije upoznali kandidate showa ''Ples sa zvijezdama'' bila je posvećena uspomenama, a predivan valcer kojeg su u trećoj emisiji otplesali Lucija i Marko, ujedno je i posljednji ples koji je ovaj par otplesao u showu Nove TV. Žiri je spasio Albinu i Marija, no publika je u konačnici presudila Luciji i Marku u finalnom dvoboju u kojem su se našli s Asimom i Nikom.

Luciji je ples u nedjeljnoj emisiji bio od posebnog značenja jer ga je posvetila svojoj majci koju je rano izgubila te je ovaj par koreografijom želio pokazati kako slave život. Emociju su prenijeli i na publiku i žiri koji nije ostao ravnodušan te ni Larisa Lipovac Navojec, niti Franka nisu mogle suspregnuti suze tijekom i nakon njihova nastupa. ''Ovako to izgleda kad se pleše srcem. Mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće, i za tebe i za nas", dodala je Larisa.

Pedro i Valentina tangom su nas uveli u plesnu treću emisiju showa ''Ples sa zvijezdama''. Pedro je svoje djetinjstvo proveo na drugom kraju svijeta. Imao je prekrasno djetinjstvo u kojemu je provodio vrijeme na djedovoj farmi te igrajući nogomet na ulici. I njegov djed plesao je tango pa se može reći da mu je tango u krvi. "Mislim da je vama plesno pala sjekira u med. Date uvijek turbo nastup, čak i ako ima nekih nedostataka u koracima nastup bude super!", komentirao je Igor Barberić. "Moram reći da si ponovno na dobrom putu. Bez obzira na male greške na jako ste dobrom putu", rekao je Marko Ciboci.

Jazzom su se ove nedjelje predstavili Jelena i Marko. U emisiji je Jelena predstavila i svoju majku, koja joj je pokazala da žena može sve te je svoj nastup u showu posvetila njoj u znak zahvalnosti. "Vidjela sam da si snažno guštala. Tvoj mentor može biti na tebe ponosan!", pohvalila je Jelenu Larisa. "Bila si snažna, samouvjerena, u koracima si bila točna. Sve u svemu jako je hrabro u ovakvu koreografiju ući skoro pa sam - svaka čast!", pohvalama se pridružila i Franka.

 

Plesni vremeplov priuštili su nam Filip i Paula te slowfoxom nas vratili u vrijeme kavalira i romantike. Nastavili su oduševljavati svojom pojavom na plesnom podiju. ''Mislim da ste vi danas imali četiri od četiri elementa koja mi ovdje ocjenjujemo!", prokomentirala je Larisa. "Vi ste u nekom svom filmu. Imam dojam da iz nedjelje u nedjelju gledam nastavak tog filma. Samo tako naprijed!", potaknula ih je Franka.

Ivana i Ivan quickstepom su oduševili, a na bini im se pridružio i Asim otevši Ivanu na kraju točke. Ivana za sebe kaže da je u djetinjstvu bila buntovnica i rokerica, a taj duh pokazala je i na plesnom podiju. "Znam da ti nije bilo lako prošle nedjelje, a u quickstepu su možda ponekad koraci bili prebrzi", bila je konkretna Franka. "Malo se nekad gubi fokus, ja bih volio taj fokus dići", dao je podršku Igor, dok je Marko primijetio kako koraci nisu bili baš sinkronizirani. Energijom i pozitivom očarali su publiku koja ih je nagradila svojim glasovima.

Domenica je uspjela pokazati jedno svoje drugo lice, te uz Alana zaplesala tango. "Ovo je bio profinjen i elegantan, a u isto vrijeme fantastičan tango. Imate odlične temelje, samo tako dalje. Za mene je ovo bio vaš najbolji nastup!", pokazala je Franka koliko joj je dobar bio njihov tango. "Želio bih pohvaliti Alana za koreografiju, uspio si prikriti sve nedostatke. Bravo za prijelaz, a što se tehnike tiče imaš sjajne noge za tango", pohvalio je Domenicu Marko.

Rumbom su oduševili Marko i Gabriela. Marko se tijekom probi prisjetio i svojih splitskih dana kada je napravio prve glumačke korake u profesionalnom smislu. "Imaš sve fantastično, čiste pokrete, genijalnu koreografiju i partnericu. Samo mi još fali taj završni žar, taj iskorak", komentirala je Larisa. Ocjene žirija i glasovi publike osigurali su i ovom paru priliku za rad na plesnim koracima i napredovanjem.

Energiju i strast na bini pokazali su Sandi i Helena te s plesnim stilom paso doble Pego je pokazao jednu svoju drugu stranu. ''Fantastična energija i odličan si preformer“, započeo je Marko Ciboci te se ustao i demonstrirao kako treba izgledati pokret tijela i položaj ruku te još lakše zauzeti stav u ovom plesnom stilu. Larisa Lipovac Navojec bila je pak oduševljena njihovim okretom u koreografiji. Sandi je predstavio i emotivnu obiteljsku priču te svoj ples posvetio majci. Za njihov energični ples pale su i prve devetke u showu.

Paso doble zaplesali su i Bojana i Gordan. ''Bojana ti si kao vojnik. Nevjerojatno kojom snagom ti izvodiš to sve. To je fantastično. Gledala sam te u kazalištu nebrojeno puta, ali ovakvu te još nisam vidjela. Stvarno mi se dopalo", naglasila je Larisa. Igor je dodao: "Ja bih rekao da je ovo bilo malo drugačije nego prošli put. Drugačija Bojana koja mi se jako jako sviđa. Samo tako dalje..." Podršku da tako nastavi i dalje dala je i Franka. "Za plesačicu je puno teže plesati dobar paso doble u odnosu na plesača, ali moram priznati da je tvoja uloga bila odlična. Ti dižeš ljestvicu iz tjedna u tjedan", pohvale je redao Marko.

Albina i Mario pohvaljeni su za koreografiju i izvedbu sambe. "Ovo je definitivno tvoj najbolji nastup do sada, ali može to još. Zrno po zrno, nastup po nastup...", slikovit je bio Igor.

Treći par koji je zaplesao paso doble su bili Matija i Helena. ''Mogu ti reći da si držao konstantu od početka do kraja i od tebe mi se ovaj ples najviše svidio do sad. Ti si dao ovdje 150 posto od sebe. Bravo!", pohvalila je Matiju Franka, a Larisa je također nastavila s pohvalama: "Meni se jako dopalo i veliki plus što se nisi štedio, dao si se i najbolji tvoj ples do sad". Vidljiv napredak pohvalio je i Igor.

Asim i Nika quickstepom su zaključili treću emisiju uživo. "Vrlo važno je da budete ujednačeni u koracima, što je bilo iznenađujuće dobro. Moram priznati da si se malo izdao, dobro skakućeš okolo, nemaš problem u tijelu, nego bi morao malo poraditi na drugim stvarima...", zagonetan je bio Marko u svom komentaru. Jednu novu motivaciju kod Asima je prepoznala Larisa, te naglasila kako je ovaj par na dobrom putu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju