Pogledajte kako imitira Thompsona i Josipu Lisac!

Luciano Plazibat može se pohvaliti plesačkim i glumačkim talentom, ali ne i pjevačkim. Među vokalno snažnim natjecateljima za sebe kaže da je crna ovca, ali to ga neće zaustaviti. Ističe da se raduje muškim transformacijama koje će mu vokalno biti lakše za izvesti i ženskim transformacijama kojima će mu lakše biti nasmijati publiku.

Luciano dolazi iz Solina, a cijeli život bavi se plesom koji je bio prekretnica u njegovom životu koja mu je otvorila brojna vrata. Velika želja mu je biti voditelj, što je imao prilike iskusiti tijekom projekta "Ples sa zvijezdama" tijekom kojeg je na društvenim mrežama vodio uključenje uživo iz studija. Istaknuo se kao plesač na spotovima i koncertima velikih regionalnih zvijezda kao što su Dino Merlin, Maja Šuput, Albina, Severina, Milica Pavlović te Jole. Osim što je uspješan influencer i plesač, prije dvije godine počeo se baviti režijom te do sada režirao četiri spota od kojih je jedan i za Antoniju Doru Pleško. U slobodno vrijeme putuje i skuplja gramofonske ploče.

 

 

"Jedva čekam da krene jer ovaj show gledam od prve sezone i kao mlađi s ekipom iz osnovne škole igrao sam se kao da smo natjecatelji, a sad kad pogledam da sam stvarno došao do ovoga mi je nestvarno! Prva želja koju imam je da se zabavim i budem 100% prisutan u svemu. Ovo je baš ostvarenje dječačkih snova, a isto tako želim i zabaviti publiku. Mogu reći da me moja ludost dovela do ovoga jer sam pristao na show gdje moram i pjevati, a ja nikad u životu nisam pjevao pa to gledam kao najveći izazov, ali ne dam da me to obeshrabri. Idem iskreno, sretno i pun pozitive u sve jer ovo će za mene biti jedan od najljepših perioda u životu". Više o Lucianu pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledajte od nedjelje, 3. ožujka na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju