S njima je zabava neizbježna!

Peta emisija showa „Ples sa zvijezdama“ bila je posvećena obitelji i prijateljima. Naime, naši natjecatelji na plesnom su podiju imali pomoćnike. Vidjeli smo deset nastupa za pamćenje, oni su stvorili uspomene za život, no na kraju emisije ipak je jedan par morao napustiti natjecanje. Ovoga puta to su bili Emilija i Patrik.

Kratke emisije uživo na društvenim mrežama u režiji influencera Luciana Plazibata postale su zaštitni znak nedjelje na Instagramu i TikToku. Dok je na malim ekranima predah za vrijeme nedjeljne emisije „Live s Lucianom“ nas vodi kroz sve zanimljivosti ovog showa.

U prvom liveu ove nedjelje Luciano nas je počeo voditi kroz backstage, a zatim je Marcu Cuccurinu prepustio live na TikToku. Tako je nakratko dobio zamjenu i publika je imala priliku vidjeti kakose Marco zabavlja s nonom Ritom nakon nastupa.

 

@plessazvijezdama.novatv Nona Rita preuzela je naš TikTok 😊#plessazvijezdam#psz ♬ original sound - Ples sa zvijezdama

U drugom liveu Lucianu se isprva pridružio glumac Filip Vidović koji je u prošloj sezoni uz mentoricu Paulu Tonković došao do finala. Otkrio je da mu se sviđaju nastupi Marca i Paule te da su odličan spoj i svoju bivšu mentoricu ne bi prepustio nikom drugom osim Marcu. Zatim je TikTok live preuzeo član žirija Igor Barberić koji je publiku odveo do najpoznatijeg stola u studiju.

 

@plessazvijezdama.novatv Novi voditelj livea je @Igor Barberic! Koja mu ukoga bolje pristaje? 😉 #plessazvijezdama#psz ♬ original sound - Ples sa zvijezdama

U trećem liveu Luciano nas je vodio kroz najnapetiji dio emisije – eliminacije. Tik pred ispadanje jednog para pokazao je kako izgleda režija na setu. Zatim je posjetio kandidate i njihove goste u backstageu.

 

 

Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju