Nove transformacije kandidata ne propustite u nedjelju na Novoj TV!

Pod svjetlima pozornice omiljenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i ove nedjelje gledat ćemo osam transformacija natjecatelja koji na jednu večer postaju svjetske i domaće glazbene zvijezde.



U trinaestoj emisiji popularnog showa Fabijan Pavao Medvešek iz kostima frontmena Metallice nakon transformatora uskače u spot skupine The Black Eyed Peas te će pred žirijem i publikom otpjevati pjesmu ''I Gotta Feeling''. U video spotu je prikazan ludi noćni provod koji će Fabijan dočarati na pozornici. ''Ne mogu reći da je ovo glazba koju biram kad se ujutro probudim, ali treba prema svemu pristupiti s poštovanjem pa moram priznati da je bilo potrebno da se sve posloži'', rekao je Fabijan te dodao da se nada da će moći pjevati skakati i zabavljati se tri minute jer voli trenirati i nada se da će mu to dobro doći kako bi izveo ovu veselu točku.



Nakon rasplesane uloge u kojoj je utjelovio dobro raspoloženu repericu Lizzo, Marko Braić ove nedjelje će izaći na pozornicu kao britanski kantautor predivnog baritona Rag'n'Bone Man. ''Jako mi je izazovno. To je baš pjesma za koju je potrebna tehnika'', rekao je Marko te dodao da je napokon za zadatak dobio osobu koju može imitirati na način da samo stoji i pjeva.
U lude osamdesete odvest će nas prošlotjedna pobjednica Lu Jakelić. Ovoga puta gledat ćemo je u liku Sanje Doležal, pjevačice legendarne grupe Novi fosili. Lu će dočarati spot pjesme ''Dobre djevojke''. Bit će ovo njezin prvi nastup u liku jedne plavokose pjevačice, a na pozornici nas čeka i jedno iznenađenje. ''Za dosta stvari iz spota bi se reklo da tako danas više nitko ne pleše, ne izgleda, ne nosi takve šiške, ali ja mislim da se to sve vraća, pa tako i neki pačji pop ples'', rekla je Lu te dodala: ''Moram zamisliti Sanju i njezine šiške i njezin predivan osmijeh i misliti: Pjevaj kao Sanja, pjevaj kao Sanja''.
Na užarenu pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje dolazi i kantautorica Alka Vuica koju će utjeloviti Mario Valentić. Pjevat će Alkinu hit pjesmu ''Ola'e''. ''Veselim se i želim dati sve od sebe i izvesti tu točku najbolje moguće u mojom okvirima, da se ja zabavljam, a onda će se i publika pred ekranima veseliti'', rekao je Mario.
Ove nedjelje ne propustite pogledati i ostale natjecatelje. Neda Parmać imitirat će španjolskog zavodnika Enriquea Iglesiasa. Siniša Ružić ponovno postaje žena te ćemo ga gledati u energičnom karakteru Taylor Dane, Lana Klingor Mihić postat će Madonna, dok će nas Marina Orsag zavesti kao Jelena Rozga.
 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite gledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju