Ne propustite!

Peta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', donosi najšarenije transformacije koje smo do sada vidjeli. U ovotjedno izdanju showa kojem je tema Eurosong, vidjet ćemo kako su se natjecatelji snašli u ulogama nekih od najupečatljivijih nastupa.

Nakon što je oduševila izvedbom ''Back to Black'' u četvrtoj epizodi, Lu Jakelić u petoj epizodi iz potpetica i uske haljine uskače u tenisice i širu odjeću transformacijom u Jacquesa Houdeka sa zahtjevnom pjesmom ''My friend'' kojom je u Kijevu na Eurosongu 2017. predstavljao Hrvatsku. ''Jednom smo se sreli Jacques i ja. Mislim da on zna tko sam ja, ali nakon ovoga će znati još bolje'', rekla je Lu te mu poručila: ''Striček Jacques, oprostite ako ću vam ovim malo pokvariti vašu izvedbu, ali mislim da ću biti jako dostojna vaše izvedbe i vaše posture i glume''.

Fabijan Pavao Medvešek dvostrukom transformacijom odnio je pobjedu u prošloj epizodi, a za ovu nedjelju dobio je još jedan zahtjevan zadatak. Ovoga puta transformirat će se u austrijsku predstavnicu koja je na Eurosongu 2014. odnijela pobjedu pjesmom ''Rise like a Phoenix'' - Conchitu Wurst. ''Taj pjevački izazov je ono što me najviše veseli'', komentirao je dodijeljenu ulogu na gljivi.

Siniša Ružić nakon transformacije u opakog repera 50 Centa, ovoga puta utjelovljuje nekoga sasvim drugačijeg - Nettu, izraelsku pjevačicu koja je na Eurosogu odnijela pobjedu 2018. godine. ''Ima taj dio pjevanja s kokodakanjem, što je zgodno, tu sam se pronašao. Volim domaće životinje. Mislim da ću se super zabaviti'', rekao je Siniša te dodao da se nada da je ovo posljednja transformacija za koju se morao ''debljati''.

Lanu Klingor Mihić u petoj epizodi gledat ćemo kao Mariju Šerifović s pjesmom ''Molitva'' s kojom je 2007. na Eurosongu predstavljala Srbiju. Lana je istaknula kako joj je ova transformacija zahtjevna, a objašnjava i zašto: ''Izuzetno je teška. Ako mene pitaš, Marija Šerifović definitivno je najjači vokal u cijeloj regiji. Ima dobrih pjevača, ali po meni je ona bez konkurencije i samim time to je teret meni jer sam pjevačica i od nas se očekuje da možemo gađati te visoke tonove, ali je ustvari užasno teško''.

Ne propustite pogledati i Marka Braića koji postaje ciparska pjevačica Eleni Foureira, a Nada Parmać vraća se na Eurosong, no ovoga puta kao grčki pjevač Sakis Rouvas. Bosansko-hercegovačkog kantautora Laku utjelovit će Mario Valentić, dok će Marina Orsag biti irska zvijezda Johnny Logan koji je nježnim notama osvajao ženska srca.

Ne propustite novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" ovu nedjelju na programu Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju