''Celine Dion sam gledala od malih nogu i mislila kad bih bar mogla tako pjevati'', rekla je Lu.

 Omiljeni show ''Tvoje lice zvuči poznato'' i u 14. je emisiji donio impresivne transformacije natjecatelja, ali samo je jedna bila najbolja, a prema glasovima žirija i ostalih natjecatelja ovoga puta to je bila Lu Jakelić koja je utjelovila kanadskog slavuja Celine Dion te izvela pjesmu ''River Deep Mountin High''.

''Glas je bio predivan, što se tiče koreografije bilo je zahtjevnijih, ali imala si njezinu nadmenost'', komentirala je Nives. ''Odvela si nas duboko u rijeku visoko na planine. S lakoćom si pjevala. To dokazuje da si vrhunska pjevačica. Bila si fantastična'', kazala je Indira.
Lu je odlučila da Nova TV donaciju od 10.000 kuna uplati na račun udruzi žena s bolestima dojke “Narcise” iz Đurđevca.

Marina Orsag utjelovila je Tatjanu Matejaš te u Tajčinom ruhu na pozornici izvela pjesmu ''Dvije zvjezdice''. ''Sve što se dalo imitirati, ovdje si imitirala, a posebno mi se svidio – u par momenata u spotu vidimo rezervirano zainteresirani pogled koji se gubi u daljini - čak si i to uspjela dočarati'', riječi su kojima se Goran osvrnuo na nastup. ''Ovo je bila himna svih zaljubljenih. Imaš svu milost i ljepotu koju Tajči ima u sebi. To si lijepo prezentirala, ja sam uživala'', komentirala je Indira.

Fabijan Pavao Medvešek ovoga puta utjelovio je čuvenu Adele te je oponašajući njezin stas i veličanstven glas pred žirijem i publikom otpjevao Adelin veliki hit ''Set Fire To The Rain''. ''Priuštio si nam magičnu atmosferu sa snažnim, moćnim, samouvjerenim glasom. Oduševljena sam '', rekla je Indira. ''Prekrasno si zvučao. Imao si njenu odvažnu aroganciju, uspio si ukrotiti svoje herkulske ruke. Ovo je napredak kada su tvoje ženske imitacije u pitanju'', kazala je Nives.

Mario Valentić izveo je prpošni hit ''Zmija i žaba'' te se transformirao u Oskara. ''Zabavio si me kao alter ego mog prijatelja Ognjena. Bio si vokalno divan, kako je to trebalo biti, savršeno si odigrao tu njegovu smušenost i podkapacitiranost'', komentirala je Ines. ''Pjesmu doživljavam kao karikaturu ljubavnog odnosa. Zabavno je smiješno, taj tvoj glumački talent polako pliva na van. Uspio si'', rekao mu je Igor.

Lana Klingor Mihić nakon Madone, ove je nedjelje postala Sandi Cenov i otpjevala njegovu pjesmu ''Kad srce kaže da''. ''Lijepo nas je Lana provozala ovom cestom u odjelu od stolnjaka. Bila si Sandi, to je njegov karakterističan ples. Imam osjećaj da su te mučile te njegove dubine'', rekao je Igor. ''Što se vokala tiče moram napomenuti da je nama ženama altima teško dobiti vedrinu u glasu. Dobro si se razbacala, tako da nije to bilo loše'', objasnila je Nives.

Siniša Ružić utjelovio je Leroya Gomeza, frontmena grupe Santa Esmeralda. ''Tradicionalno si bio izuzetno zabavan. Okreti su ti bili maestralni. Ples prstićima isto, cure su oko tebe odlično plesale'', komentirao je Igor.

Marko Braić transformirao se u legendarnog Duška Lokina te otpjevao pjesmu ''Oči pune suza''. ''Bilo mi je veselo, optimistično, nostalgično. Bio si fantastičan'', rekla je Indira. ''Bilo je apsolutno u duhu vremena. Bilo je to vrlo, vrlo dobro'', rekao je Goran. ''S ovim bezvremenskim klasikom teško je pogriješiti. Super si dočarao njegovu zanesenost, strast, radost življenja, bilo je efektno'', rekla je Nives.

Svojom transformacijom žiri je očarala i Neda Parmać. ''Odradila si to tako da se činilo da je to jedan vrlo jednostavan zadatak, a nije. Sve je bilo sjajno pokriveno, od nemutiranog glasa, imala si prepoznatljive jauke. Mene si začarala'', rekla je Nives.

U sljedećoj epizodi vidjet ćemo još fenomenalnih transformacija u kojima će nam natjecatelji donijeti dašak blagdanske atmosfere. Lana Klingor Mihić na jednu noć postaje Justin Bieber, a Marina Orsag Rod Steward. Nedu Parmać gledat ćemo kao Gwen Stefani. Lu Jakelić preobrazit će se u Olivera Dragojevića, dok ćemo Maria Valentića vidjeti u rokerskom izdanju, a Marka Braića u božićnoj opravici Kylie Minogue. Fabijan Pavao Medvešek transformirat će se u Placida Dominga, a Siniša Ružić u Petra Grašu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju