Nove transformacije kandidata gledajte u nedjelju na Novoj TV!

Osam nezaboravnih transformacija i brojna iznenađenja očekuju nas i ove nedjelje u hit showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

U 14. emisiji na pozornicu blještavog showa dolazi zvijezda ’90-ih Tatjana Matejaš Tajči koju će utjeloviti natjecateljica Marina Orsag i otpjevati baladu koja slavi 30. rođendan pjesme ''Dvije zvjezdice''. ''Grah mi je pao na Tajči koja je jedan vokalni izazov za mene. Tajči mi predstavlja djetinjstvo, kao i svima nama. Bila je ona naša ikona ’90-ih'', rekla je Marina. Pjesma je vrlo zahtjevna za otpjevati, a Marina dodaje da upravo zato što joj je glasnica uništena, pjevanje visokih tonova moglo bi joj naškoditi. Na pozornici ćemo je imati prilike vidjeti kako imitira kadrove iz video spota velikog Tajčinog hita. Britanku sjajnog vokala Adele, utjelovit će Fabijan Pavao Medvešek. Pred žirijem i publikom otpjevat će Adelin veliki hit ''Set Fire To The Rain'' te će replicirati nastup ove veličanstvene pjevačice iz Albert Royal Halla, koji će biti baziran na vokalu. ''Te visine mogu proizvesti, ali neki je osjećaj u meni koji daje neku nervozu, a ona tu nervozu nema'', rekao je Fabijan.

U vokalu kanadskog slavuja Celine Dione gledat ćemo Lu Jakelić. Pod svjetlima pozornice otpjevat će pjesmu ''River Deep Mountin High''. ''Celine Dion sam gledala od malih nogu i mislila kad bih bar mogla tako pjevati'', rekla je Lu te dodala kako je Celine čudo koja izgleda kao da sve odradi s lakoćom i bez treninga. ''Celine je šašava i to se vidi na njezinom licu. Mislim da mi to neće biti teško dobiti, jer tu smo slične'', kazala je Lu.

 

Mario Valentić izvest će veliki hit te će se transformirati u Oskara i izvesti pjesmu ''Zmija i žaba''. ''Bit ću žaba, jer me zmija želi ščepati. Čuo sam za tu pjesmu, ali nisam znao sve riječi. Na kraju se vrlo dobro zabavljam. Rekli su mi u backstageu da ne moram previše glumiti'', komentirao je Mario ulogu koja mu je dodijeljena te dodao da mu je najveći izazov bio gledanje u križ. Ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' imat ćemo prilike gledati i ostale natjecatelje. Lana Klingor Mihić nakon Madonne, ovoga puta ulazi u ulogu domaćeg pjevača Sandija Cenova. Siniša Ružić utjelovit će Leroya Gomeza, frontmena grupe Santa Esmeralda, vidjet ćemo i zabavnu transformaciju natjecateljice Nede Parmać te Marka Braića u ulozi Duška Lokina.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju