Lora: ''Javio mi se snažan impuls da to osvojim''

 U svojim bijelim pregačama pred žiri Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića stat će kandidati koji će pokušati osvojiti imunitet – Lora Cepetić i Leo Jurešić. Njih su dvoje u prethodnom kuhanju pokazali zavidnu znanju tehnika kuhanja i s romantičnom večerom koju su pripremili za žiri, zaslužili pokušati već sad osvojiti ulazak u top 5 kandidata. ''Lora, mogli bi te nazvali malom enciklopedijom'', rekao joj je Damir. Za Lea su pak primijetili da jako dobro poznaje namirnice.

''Nekako mi se javio snažan impuls da to osvojim'', ističe Lora prije izazova u kojem će morati replicirati jelo nagrađivanog chefa koji već godinama sa strašću kreira svoja jela, Fabricia Vežnavera. ''Namirnice koje poznajemo, treba ih samo predstaviti na bolji i drugačiji način'', objašnjava Fabricio svoje kuhanje kandidatima. I ovoga puta gost kuhar kuhat će u isto vrijeme s natjecateljima te će ga oni moći pozvati i pitati za savjet.

Nakon njihovog kuhanja, uslijedit će borba za opstanak u MasterChefu u kojoj će sudjelovati Lucija Davidović, Marko Kolak i Maja Jalšovec.

Za razliku od prošloga puta, Marko nema dobar osjećaj o ovom stres testu. ''Marka je teško izbaciti, ali želim dati 100 posto od sebe i velika mi je želja ostati'', rekla je Maja Jalšovec koja ide u svoj četvrti stres test.

''U ovoj fazi imamo jako, jako visoka očekivanja i jela moraju zadovoljiti visoke standarde'', poručit će im Stjepan prije nego im otkrije što se nalazi ispod dva zvona.

Koja će to jela morati rekreirati Lora i Leo, a koja trojka u stres testu te tko osvaja željeni imunitet, a tko napušta MasterChef, doznat ćemo uskoro.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju