''To je nekakav par spletkaroša, koji se super zabavljaju…''

Zavrzlame prepune humora u hit seriji ''Dar Mar'' učinila je još urnebesnijima odlična Olga Pakalović u ulozi Žane, bivše bankarice koja je pljačkala svoje klijente i ljubavnice lopova Dugog. ''Dolazi Žana, u potpuno novom žanru. Ona je u paru s Dugim, to je nekakav par spletkaroša, koji su simpa i super se zabavljaju'', opisala je glumica Olga Pakalović svoju novu ulogu z humorističnoj seriji Nove TV.

Puna života i uvijek spremna za zabavu, Žana je slična Dugome po tome što uvijek stavlja sebe na prvo mjesto, a nije joj strano ni otuđivanje onoga što nije njezino. Ova simpatična kradljivica potrudit će se da Dugom, ali i ostalim članovima male lopovske organizacije ne bude dosadno.

Žanu u šarmantno i živopisno mjesto Dizmovo dolazi Dugome u kuću te ostaje zatečena. Ona naime, dolazi misleći da će u kući Dugoga pronaći neku drugu ljubavnicu, a umjesto toga ondje je zatekla otetog policajca Željka. Žana motivira Dugog, Željka i Anđelu da budu veseli i organizira roštilj te istovremeno pokušava spojiti Anđelu i Željka usprkos molbama Dugog da se ne petlja u to. Nakon lijepo provedenog dana, Dugi je ipak zabrinut jer ne može zaboraviti da ih Crni i dalje traži, a Žana mu kaže da možda ima rješenje… Hoće li Žana, jednako sklona lopovlucima poput Dugoga pomrsiti njegove planove ili će mu biti od pomoći, tek ćemo vidjeti.

Ne propustite nove nastavke popularne serije ''Dar Mar'' na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju