Napetosti sve veće...

Sluge u četvrtom tjednu Farme su Ivan i Lucija. I dok je Ivan sam izrazio želju da bude sluga, kako bi postao prvi duelist, pa predao dvoboj i napustio Farmu, Lucija je pak dobila najveći broj glasova farmera. „Samo da kažem da ovdje pola ljudi nije bilo iskreno zato jer ako nekoga psuješ, vrijeđaš, onda njega staviš na pločicu, a ne onog s kojim nemaš komunikaciju.“, odgovorila je Lucija na Mijino pitanje kako se osjeća nakon odabira, a Ivan je kazao: „Osjećam se u redu, samo želim otići čim prije.“.



Kao razlog zašto je izabrana za sluškinju, Lucija navodi da se ekipi s kojom je prvotno bila, ne sviđa to što je Mateju oprostila sve uvrede.



Nakon odabira sluge i sluškinje, Edita, Saša i Ivan pričali su o Robertovom prijedlogu Ivanu da ga se stavi za gazdu ili mu se osigura imunitet jer bi ga izabrao za drugog duelistu. Ivan je, kaže, shvatio da se želi njega samo iskoristit, a Editu su posebno pogodile Kristinine riječi da je stavlja za sluškinju jer s njom nema nikakvu komunikaciju. „Aj ti meni sada reci, što meni to znači što se trudim i radim i mučim se i dajem sve od sebe, kada bi me jedna Dalmatinka glupa, plava koja nema tri daske u glavi stavila za sluškinju?“, bijesna je bila Edita te su joj suze potekle od ljutnje. „Treba se cijeniti radnike ovdje, a ne koja ima veće usnice i cice i koja će više šminke staviti na lice i koja će imati ljepše nokte!“, zaključila je.





Mlinari su zaprimili novu narudžbu klijentice koja je bila sumnjičava te ih upozorila na nered u mlinu. U svojoj 'kancelariji' u mlinu Jurica je sklopio dogovor, a hoće li farmeri uspjeti isporučiti, ostaje nam za vidjeti.

Nakon što su im ovce pobjegle, pa ih vraćali, farmerima se dogodila nova nezgoda s ovcama. Naime, netko je od farmera ostavio otvorena vrata tora pa su ovce izašle i pokupile čičke po vuni. 




Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju