Davor Dretar Drele ponovno će ući u ulogu jedne legendarne pjevačice, a doznajte kako se on i preostali kandidati pripremaju!

Nakon izvrsne transformacije uz predočenje filma ''Men in black'' i pomoći Ivora Leskovara, ovoga tjedna Drele postaje Ljupka Dimitrovska, a izvest će njen veliki hit 'Ta tvoja barka mala'.

Sretan je zbog nastupa koji ga očekuje. ''Dobivam transformacije u sve fine dame. U prošloj sam emisiji bio Will Smith, a sada se vraćam ženskim transformacijama. Krasno! Volim biti odjeven u lagane haljinice i mislim da ću nakon ovog showa i po kući odjenuti koju'', duhovito je prokomentirao.

Poslije zahtjevnog repanja u ulozi Willa Smitha, ovoga puta problema s učenjem teksta sigurno neće imati: ''Znao sam pjesmu i to je glazba 80-ih uz koju sam odrastao. Ovo je jedna lagana i lijepa pjesmica i mislim da će mi sjesti''.


 

Još jednu legendu osamdesetih utjelovit će Paola Valić Bekić, kojoj je gljiva za transformaciju odredila Daniela Popovića i njegovu pjesmu 'Đeni nosi kečke'.

''Vraćam se u djetinjstvo. Ako uspijem donijeti bar dašak tog doba, ja sam sretna'', uzbuđeno najavljuje Paola. ''Ja sam očito trebala biti muškarac'', duhovito komentira dosadašnje zadatke u showu.

Iako se na prvi pogled čini jednostavna, transformacija u nekadašnju glazbenu ikonu iziskuje mnogo truda, a Paola kratko komentira: ''Najjednostavije su nekad najteže''.

Glumac Matko Knešaurek postaje Gen Kelly, njegova kolegica Katarina Baban utjelovit će Jelenu Rozgu, a naši dečki postat će glazbeve dive, Amel Ćurić Madonna, i prošlotjedni pobjednik Damir Poljičak Mariah Carey.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju