Proteklog tjedna Husejin i Melek uveli su nas u pravi emocionalni vrtlog – pun uspona i padova. Tu je i Zejnep koja nimalo nije olakšavala stvari. Recite nam što vi mislite!

Husejin je neprestano mislio na Melek. Zvao ju je da razgovara s njom. Zanimalo ga tko je Baharin otac. Melek mu odgovorila da Bahar nije njezina biološka kći i da je krivo shvatio. Međutim, kemija između njih dvoje postajala je sve jača...


 
Bajram je posumnjao da nešto nije u redu i zaposlio Atifa da prati Husejina. Husejin je došao u ponoć k Melek. To je vidjela Nihal i rekla Melek da se pripazi. U tom trenutku Atif je nazvao Bajrama kako bi mu priopćio da je vidio Husejina u nekom restoranu kako razgovara s nekom ženom.

 

Bajram je odlučio posjetiti Melek. Ispitivao ju je što ima između nje i Husejina, no nakon što mu je ona odgovorila, on je počeo sumnjati u njezinu iskrenost. Ispitivap je Kaju tko je Baharina majka te pomislio kako joj je Husejin otac.



Melek je odlučila priznati Husejinu što ju je Bajram ispitivao te mu je rekla kako više nije dobrodošao u njezin restoran. Zejnep je čula njihov razgovor.


 
Zejnep je željela razgovarati s Husejinom, no on ju je odbijao. Hatidže je otišla k Melek te joj odnijela Bajramov novac. Melek je tužna radi njezinih riječi kojima ju optužuje da je Husejinova ljubavnica.



Nakon toga, Melek se mimoišla s Husejinom koji ju je odlučio pratiti. Rekao joj je kako je odlučio provesti život s njom.

Po vašem mišljenju, tko je bolji za Husejina?

glasova:

Zejnep je zahtijevala da njezin otac pronađe Melek i dovede je u vilu. Husejin je posjetio Melek. Ona ga poziva na večeru, no bilo joj je neugodno kad ju je on primio za ruku.

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju