Emocije su bile totalno na vrhuncu!

Pred nama je četvrta nedjelja "Plesa sa zvijezdama" koja nas vodi u svijet filma. Na male ekrane donijet će nam brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti. Na podij će plesni parovi u svojim koreografijama donijeti neka od najpoznatijih filmskih djela. 

Kultni i megapopularni filmovi poput 'Pretty Woman', 'Top Gun', 'Singing in the Rain', 'Godfather', 'Fifth Element' i 'Toma' samo su neki od ukupno jedanaest filmskih naslova koje će kandidati izabrati za svoje nastupe, a gledatelji mogu očekivati čaroban spoj plesa, vrhunske glazbe i bogatog scenskog doživljaja.

Dok čekamo novu emisiju i zanimljive naastupe prisjetimo se prošle nedjelje u kojoj je na plesnom podiju vladala ljubav. Zvijezde i mentori u uvodnim su prilozima predstavili svoje najveće ljubavi u životu te njima posvetili svoje koreografije. Pogledajte njihove emotivne priloge i uživajte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U nedjelju nas očekuje još jedno spektakularno i glamurozno izdanje showa u kojem će nas zvijezde odvesti u svijet filma i legendarnih glumačkih ostvarenja, a novu epizodu ne propustite pogledati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju