Ayçu Ayşin Turan upoznali smo u ulozi Firuze!

Popularna turska 28-godišnja glumica Ayça Ayşin Turan, u Turskoj, ali i šire, dobro je poznata zbog svog glumačkog talenta, ali i egzotičnog izgleda. Trenutno je možemo gledati u ulozi Firuze, u seriji "Ljubavna oluja" na Novoj TV.

Ayça Aysin Turan utjelovljuje Firuze Pinar. Ima 26 godina. Studentica je završne godine arhitekture. Osobe koje su joj najvažnije u životu su njezin otac Jašar i mlađa sestra Elvan. Nakon što je Ajaz, u kojeg je u prošlosti bila jako zaljubljena, nestao bez pozdrava, više ne vjeruje nikomu osim njima. S majkom Alije i starijim bratom Farukom ima konfliktan odnos. Izravna je i ne ustručava se iskreno reći što joj je na umu. Pojmovi pravde i pravednosti vrlo su joj važni, osobito ako su njezini voljeni doživjeli nepravdu. Tada je spremna učiniti sve kako bi ih zaštitila.

Ovu tursku ljepoticu na Instagramu prati čak 5 milijuna pratitelja koje glumica nerijetko "počasti" objavama sa seta, ali i iz privatnog života.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gledajte je u seriji "Ljubavna oluja", od ponedjeljka do petka, u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju