Ovih dana cijeli svijet nestrpljivo iščekuje događaj godine - kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Pročitajte kako je njihova veza počela...

Ovih dana cijeli svijet nestrpljivo iščekuje događaj godine - kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle.

Kako su se upoznali?

Harry i Meghan upoznali su se u srpnju 2016. godine. Upoznao ih je zajednički prijatelj. Mediji su nagađali kako to bila Violet von Westenholz, dok se u novije vrijeme šuškalo o modnoj dizajnerici Mishi Nonoo.

 

Foto: Getty

Usprkos prinčevoj globalnoj slavi, Meghan je izjavila u nekoliko navrata kako nije imala mišljenje o njemu prije upoznavanja, Što je i razumljivo jer je iz SAD-a te se tamo britanski kraljevski dvor ne promatra kroz istu prizmu. Jedino što joj je uistinu bilo važno jest da je dobar.

Par je imao kemiju gotovo momentalno. Tek što su se našli na piću, već su dogovarali kamo će ići sutra. 

Na snimanju u palači Kensington, kada su Harryja pitali kada je znao da je Meghan 'ona prava', odgovorio je 'istog trenutka kad sam je ugledao'. 
 

Od tog trenutka, stvari su tekle prilično brzo. Par je otišao na drugi spoj te je princ Harry pozvao Markle na put u Afriku s njim kako bi imali više privatnosti i vremena da se upoznaju - što mu je, kako kaže, bilo iznimno važno. Njihova ljubavna priča doista zvuči bajkovito jer su Harry i Meghan nešto više od godinu dana kasnije proglasili zaruke, a vjenčat će se upravo sljedeće subote. Kako će sve to izgledati? Mnogi su nestrpljivi, no ono što možemo obećati jest da ćemo i mi biti uzbuđeni s vama. 

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi.



S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić. Urednica portala Showbizz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

Kraljevsko vjenčanje ne propustite u subotu, 19. svibnja, na Novoj TV!



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju