Ebru Şahin upoznali smo u ulozi Rejan, u seriji "Ljubav osvetnika".

Popularna turska glumica i model, Ebru Şahin, koju u seriji "Ljubav osvetnika" na Novoj TV gledamo u ulozi Miranove Rejan, nedavno je na Instagramu brojne pratitelje iznenadila objavom na srpskom jeziku kada je svom partneru, košarkašu Cediju Osmanu uputila čestitku za rođendan.

 

 

"Sve je lako kad si ti pored mene. Srećan rođendan, sunce moje", napisala je glumica te oduševila brojne pratitelje iz Hrvatske i Srbije koji je nisu štedjeli lijepih komentara. 

"Jel samo meni na našem jeziku", "Čitam i ne verujem", "Preslatko", "Velika ljubav za vas dvoje", "Volimo te Ebru puno", "Moja ljubav naučila srpski", samo su neki od komentara koje je tada dobila glumica.

 

 

Mnogi su se tad pitali i koja je tajna te objave. Naime, njezin 26-godišnji dečko Cedi, rođen je u Ohridu u Sjevernoj Makedoniji, a majka mu je iz Novog Pazara, grada u Srbiji. Zbog toga i ne čudi što je glumica odlučila naučiti osnove jezika kojim barata i njezin partner.

 

 

Osim glume, popularna je glumica jednom prilikom otkrila kako posjeduje i pjevački talent. Više o tome pročitajte ovdje

Popularnu glumicu Ebru Şahin ne propustite pratiti i sljedećeg tjedna kada vas u seriji "Ljubav osvetnika" na Novoj TV očekuju novi zapleti i napetosti. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju