Ebru Şahin osvojila nas je u ulozi Rejan u seriji "Ljubav osvetnika"!

Uspješna turska glumica i model, 26-godišnja Ebru Şahin, najpoznatija po ulozi Rejan u seriji "Ljubav osvetnika", može se pohvaliti zaista zavidnom karijerom što i ne čudi zbog brojnih talenata koje krije. Tako je jednom prilikom na Instagramu objavila snimku na kojoj pjeva s popularnim turskim glazbenikom, Gökhanom Güneşom. Glumica je time oduševila svoje brojne pratitelje koji je nisu štedjeli lijepih komentara i komplimenata, što i ne čudi obzirom na nevjerojatnu izvedbu koju je tada podijelila:

 

 

Glumica na Instagramu broji više od 3 i pol milijuna pratitelja s kojima često voli podijeliti lijepe trenutke iz svog života. Upravo je tako i prije nekoliko dana sve oduševila kada je u obliku fotografije posvetila rođendansku čestitku svom dečku, košarkašu Cediju Osmanu. Iako je isprva tvrdila da nisu zajedno, par je shvatio da to više ne može kriti pa su svima odlučili obznaniti da se vole.

"Sve je lako kad si ti pored mene. Sretan rođendan, sunce moje", napisala je tada glumica.

 

 

Rejan smo upoznali kao pripadnicu obitelji Şadoğlu, jedne od najmoćnijih obitelji u Midjatu. Njezina je ljepota legendarna u cijelom kraju. Sasvim neočekivano zaljubila se u Mirana, a njihova veza potiče rat između dvije obitelji. Ipak, iz doista turbulentnog odnosa, rodila se ljubav koja nikad nije prestala, a sada Rejan i Miran očekuju bebu.

Seriju „Ljubav osvetnika“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju