U stvarnom životu oduševljava sjajnim izgledom!

Popularnu 40-godišnju tursku glumicu Feride Çetin svakodnevno gledamo u seriji "Ljubav osvetnika" na Novoj TV. Upoznali smo je u ulozi Rejanine majke te Hazarove supruge Zehre.

Budući da su je gledatelji doživjeli kao Rejaninu majku, zbog vrhunske šminke i kostimografije, nije se dalo ni primijetiti da ova popularna glumica za vrijeme snimanja serije nije imala napunjenih ni 40 godina. Upravo se zato mnogi i iznenade kada vide kako glumica izgleda u stvarnom životu.

 

 

A ako ste se pitali otkud vam je Zehra poznata, riječ je zasigurno o velikoj turskoj uspješnici, "Ljubav i kazna", koja se također emitirala na Novoj TV, davne 2011. godine. Tada smo je gledali u ulozi Çiçek Moran, koja je između ostalog bila i jedna od najvažnijih uloga za ovu glumicu.

 

 

Glumica je u ožujku prošle godine postala majka, a sretne trenutke sa svojom obitelji nerijetko objavi i na Instagramu.

 

 

 

 

Da su joj u lijepom sjećanju ostali trenuci sa snimanja serije "Ljubav osvetnika", također možemo vidjeti na njezinom Instagram profilu gdje često objavljuje i fotografije sa svojim kolegama sa seta.

 

 

 

 

 

 

Popularnu glumicu Feride Çetin ne propustite gledati u ulozi Zehre u seriji "Ljubav osvetnika", svakog radnog dana na Novoj TV! Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju