Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Azize se oprašta od Hazara koji je donio odluku da je više ne želi vidjeti, a ubrzo nakon toga na istome mjestu nađu se Miran i Rejan. Dok Azize tvrdi da traži oprost, Miran joj uzvraća da ga ne zaslužuje jer nije napravila ništa što je tražio od nje. Rejan ispituje Mirana zašto je odlučio pustiti Azize da ode, a nisu ni svjesni da njihov razgovor sluša Azra koja krije tajnu. Na njihovo veliko iznenađenje, Azra otkriva da je ona Fusunina kći. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Jaren svojoj majci priznaje da se vratila u konak kako bi bila blizu Fusun jer vjeruje da ona čuva mračnu tajnu iz prošlosti. Jaren je odlučna u tome da sazna što bi to moglo biti jer joj tada jamstvo neće biti samo dijete koje nosi. Uz to, Jaren preispituje budućnost djeteta i mora se suočiti s teškom odlukom koja će neugodno iznenaditi njezinu majku.

Najzanimljviije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Ljubav osvetnika" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju